Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 25 / 2010

Bobcat lanseaza un nou troliu pentru telehandlere si accesorii pentru brat

Bobcat lanseaza un nou troliu pentru telehandlere si accesorii pentru brat Noile accesorii lansate de Bobcat duc nivelul de versatilitate al tehlehandlerelor sale la un nivel si mai īnalt. Sunt puse la dispozitie doua tipuri de accesorii, trolii hidraulice pentru sarcini de cuprinse īntre 3,5 si 4 tone si trolii hidraulice de 600 si 1.000 kg, fiecare fiind combinate cu un brat de 4 m.

Create pentru aplicatiile de tip industrial sau pentru cele din domeniul constructiilor si īntretinerii, utilizarea accesoriilor tip troliu sau a bratelor cu extensie cu troliu permite unui telehandler sa realizeze functiile unei macarale, aducānd īnsa toate avantajele mobilitatii īn santier si versatilitatii tipice unui telehandler. Folosind troliul si accesoriul pentru brat telehandlerul poate fi folosit pentru a pozitiona marfuri īn locuri dificil de accesat. Troliile sunt indispensabile pentru ridicarea si coborārea diferitelor īncarcaturi fara ca bratul fix sa mai fie mutat. Īn acelasi timp, sunt dotate cu un sistem proportional de control pentru o pozitionare cāt mai precisa a īncarcaturii.

Troliile hidraulice au o lungime de coborāre de 24 m cu un cablu de 12 mm diametru. Cablul poate fi coborāt cu o viteza de 21,5 m/min.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI