Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 27 / 2010

Uzina din Aksaray începe productia în serie a modelului Mercedes-Benz Actros

Uzina din Aksaray începe productia în serie a modelului Mercedes-Benz Actros Primul Mercedes-Benz Actros a parasit linia de asamblare a uzinei din Aksaray, Turcia, la începutul lunii decembrie, marcând debutul productiei în serie a Mercedes-Benz Actros pentru piata turca. În aprilie, Mercedes-Benz Trucks a decis sa-si intensifice implicarea în Turcia si a lansat Actros pentru a valorifica noi segmente de piata. Autovehiculele produse în Aksaray sunt destinate în principal pietei din Turcia, dar si exportului. Autovehiculele sunt acum expediate în parti componente si piese din Wörth în Aksaray, unde sunt ulterior asamblate si finisate.

Oferind gama completa de produse în Turcia si desfasurând operatiuni de asamblare acolo, Mercedes-Benz îsi dovedeste angajamentul pe termen lung fata de Turcia, în calitate de centru de productie si fortifica substantial reteaua de productie dintre uzinele din Wörth si Aksaray.
Gama de produse va include acum nu numai camioane cu semiremorca, dar si versiunea Actros destinata santierelor de constructii. Toate camioanele sunt prevazute cu motoarele verificate BlueTec si îndeplinesc  standardele Euro 4 si Euro 5 cu privire la emisii.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI