Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 27 / 2010

Cargotec la Pollutec 2010

Cargotec la Pollutec 2010 Cargotec, unul dintre  furnizorii principali de echipamente de manipulare a materialelor de la nivel mondial a prezentat gama sa de produse din domeniul reciclarii si managementului deseurilor la cea de-a 24 a editie a expozitiei internationale Pollutec 2010, expozitie dedicata echipamentelor pentru protectia mediului, tehnologii si servicii. Expozitia s-a desfasurat Óntre 30 noiembrie si 3 decembrie Ón Lyon, Franta.

Cargotec detine cunostinte vaste si o experienta Óndelungata Ón domeniul reciclarii si managementului deseurilor. Solutiile de mediu propuse de Cargotec au la baza verificarea sistematica a problemei si analiza Ón detaliu a situatiei. Acestea ofera toate informatiile necesare pentru dimensionarea, conceptualizarea si construirea unei solutii adaptate nevoilor clientilor. Astfel, Cargotec ofera solutii diversificate si un portofoliu de produse complex pentru reciclare si manipularea deseurilor: Hiab Multilift demontabil pentru transportul deseurilor si colectare;Hiab Moffett, stivuitor montat pe camion pentru logistica deseurilor, reciclare si colectarea resturilor de h‚rtie; Hiab Jonsered, macaralele pentru reciclare manipularea resturilor din constructii; macaraua montata pe camion Hiab pentru deseurile de sub pam‚nt, reciclare si manipularea containerelor.

Solutiile si produsele Cargotec sunt sustinute de o varietate de servicii de la piese de schimb la servicii prin telefon si Óntretinere care asigura continuitatea Ón utilizare a acestor echipamente.  
La standul Cargotec au fost expuse macaraua Hiab XS 055 B2 HiDuo echipata un hooklift Multilift XR18S, special conceput pentru colectarea materialelor organice. Macaraua estedotata cu telecomdada si platforma de lucru, pentru eficientizarea lucrului. Hookliftul face parte din renumita gamp XR Power, recunoscuta pentru productivitate, fiabilitate si siguranta.
De asemenea au mai fost expuse si doua modele Hiab Jonsered, model 1300 R si 1320 Z echipate cu hooklift Hiab Multilift XR18S si destinate activitatilor de colectare a h‚rtiei si sticlei din containere.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI