Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 27 / 2010

Utilajele Komatsu la lucru aduc peste 5.000.000 de vizitatori pe YouTube

Utilajele Komatsu la lucru aduc peste 5.000.000 de vizitatori pe YouTube Contul MARCOMROMANIA de pe www.youtube.com  īsi culege roadele generoase la mai putin de 2 ani de la īnfiintarea sa. La īnceputul lunii decembrie 2010 a depasit pragul de 5.000.000 de vizitatori. Peste 100 de filme prezentānd utilajele Komatsu īn diferite medii de lucru au stārnit atentia celor interesati de acest domeniu si nu numai.

Contul creat de MARCOM (distribuitor autorizat īn Romania al marcilor: KOMATSU, SANDVIK, POTAIN, GROVE) se adreseaza tuturor celor care, pasionati de utilaje de constructii sau īn cautarea celor mai viabile solutii pentru afacerea lor, pot urmari echipamentele Komatsu la lucru, atāt pe santierele clientilor din Romania cāt si īn cele mai spectaculoase medii de lucru din īntreaga lume. Totodata sunt oferite informatii detaliate despre cele mai noi si performante tehnologii dezvoltate de Komatsu pentru echipamentele sale testate pe diferite santiere de constructii, īn cariere, etc.
Pasionatii acestui domeniu pot vizita contul MARCOMROMANIA de pe www.youtube.com, iar site-ul www.marcom.ro ofera informatii detaliate despre utilajele comercializate de catre societatea MARCOM .
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI