Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 27 / 2010

Cupe concasoare MB - solutia cāstigatoare pentru clienti

Īn aceasta perioada, īn care piata constructiilor este īnca nesigura si instabila cupele concasoare MB reprezinta solutia potrivita pentru cei care le folosesc. Ofera o multitudine de avantaje si permit companiilor sa reduca din costuri si īn acelasi timp sa economiseasca timp si bani.

Īn primul rānd cupele concasoare MB garanteaza utilitatea practica si costuri reduse pentru depozitarea, transportul si furnizarea de material. Īn plus, aceste echipamente produse de catre compania italiana Meccanica Breganzese reprezinta investitia tipica pentru a intensifica circuitul micro/macro economic acum si pe viitor.

Din acest motiv clientii care opteaza pentru cupele concasoare MB o fac nu numai pentru ca acestea se adapteaza perfect cerintelor de lucru, dar si pentru ca doresc sa īsi transforme flota de echipamente īntr-una performanta si sa obtina o calitate īnalta a lucrarilor, acordānd o atentie deosebita protejarii mediului īnconjurator.
Avantajele oferite de cupele concasoare MB sunt numeroase: se economisesc timp, energie, resurse si se obtine astfel o reducere semnificativa a costurilor legate de īntreaga activitate de depozitare si procurare datorita usurintei cu care cupa concasoare poate fi mutata si utilitatea acesteia pe santier.

Īn topul avantajelor care sunt īntotdeauna importante este reducerea poluarii mediului, o lupta pe care MB a sustinut-o permanent alaturi de toti clientii sai (compania detine certificatul ISO 14001).
O atentie deosebita ar trebui de asemenea acordata cupelor concasoare care trebuie sa concaseze materiale inerte care ulterior sunt folosite pentru a forma pavajul stabilizat pentru fundatiile drumurilor. De fapt, multe companii au ales cupa concasoare MB ca o unealta absolut necesara pentru operatiunile lor zilnice fie ca este vorba de sectorul demolarilor si cel al constructiei de drumuri care solicita ca materialul produs si reciclat sa fie refolosit.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI