Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 28 / 2011

Samoter Innovation Awards 2011

Samoter Innovation Awards 2011 Inovatiile vor domina scena celei de-a 28-a editie a expozitiei internationale de echipamente terasiere si constructii, Samoter care se va desfasura în perioada 2- 6 martie 2011 la Verona, Italia.
Editia din acest an a Samoter aduce în prim plan o tema de interes major în aceasta perioada: durabilitatea. Obiectivul evenimentului este crearea unei oportunitati pentru crearea unui spatiu de dialog si analiza cu specialistii din domeniu asupra tuturor aspectelor legate de durabilitate: siguranta si atentie în procesul de constructie, relatia dintre economie si protejarea mediului înconjurator, reglementari si standarde tehnologice, produse, echipamente si inovatii, etica si design. 

Începând cu anul 1973 expozitia organizeaza Premiile Internationale Samoter, care  recompenseaza produsele si tehnicile inovatoare din procesul de fabricatie. Premiul este acordat  pentru inovatiile si / sau îmbunatatirile privind economia de energie, productivitate, ergonomie, siguranta în utilizare precum si alte aspecte care asigura valoare adaugata pentru produse.

În acest an, Samoter va include din nou sectiunea SAMOTER SPECIALS, trasee dedicate sectoarelor individuale precum: utilaje terasiere, prelucrarea betonului, constructii de drumuri, foraje, concasare si sortare, minerit, vehicule si componente. Fiecare sfera va fi diferentiata grafic pentru a ajuta vizitatorii sa îsi identifice traseul de interes, astfel fiecare dintre cele 9 sectoare va avea o culoare si un simbol propriu. În acelasi timp, zilele tematice vor completa sferele prin evenimente dinamice, seminarii si conferinte.

Prin înscrierea pe pagina de internet www.samoter.com/magazine/en,  cititorii revistei "Masini si Utilaje" care vor fi prezenti la Verona pot obtine un bilet de intrare gratuit pentru o zi la expozitia Samoter de la Verona, completând pe site cu codul de identificare si control de mai jos.

 ID CODE: 851004, CONTROL CODE: 482577
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI