Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 28 / 2011

Vibro Tech, noul dealer Snorkel pentru România

Vibro Tech, noul dealer Snorkel pentru România Producatorul american Snorkel a desemnat Vibro Tech, divizie a companiei Interprima ca distribuitor oficial pentru piata din România.
Vibrotech detine în prezent patru depozite si urmeaza ca pâna la finalul acestui an sa-l deschida la Bucuresti pe cel de-al cincilea. Reteaua de service numara 15 dealeri care se ocupa de partea hidraulica si electrica pentru principalele linii de produse.

Compania cu sediul în Iasi si este reprezentantul oficial pentru România al  utilajelor de compactare Dynapac, mini-excavatoarelor Kubota si dumperelor Fiori.
Fondata în 1993, Interprima este specializata în distributia unei game variate de produse inclusiv pompe si generatoare si are o retea de aproximativ 100 de sub-dealeri, care vin în sprijinul clientilor atât pe partea de vânzare, cât si pe partea de servicii post-vânzare, reparatii si întretinere. 

Paul Tarcauanu, director al Vibro Tech a declarat: " Ideea de a încheia un parteneriat cu Snorkel ne-a încântat din mai multe considerente. În primul rând portofoliul diversificat de produse ne permite sa punem la dispozitia clientilor game complete de nacele atât pentru sectorul industrial cât si cel al constructiilor. Mai mult, filozofia Snorkel de a construi echipamente durabile care sunt usor de întretinut si reparat este ideala pentru piata din România".
Managerul regional Wim Jansink a adaugat: "Vibro Tech detine niste locatii de lucru foarte frumoase si o echipa de vânzari foarte bine calificata care detine cunostinte solide în domeniul echipamentelor de constructii si industriale."
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI