Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 28 / 2011

O noua macara Palfinger pentru activitatile de reciclare Palfinger

O noua macara Palfinger pentru activitatile de reciclare Palfinger Prin lansarea unui model special de macara pentru sectorul de reciclare, Palfinger raspunde cererii din ce īn ce mai mari aparute din zona colectarii de deseuri si materiale reciclabile.
Noua macara de reciclare, model PK 23501-W cu o putere de ridicare de 22,1 mt este echipamentul ideal pentru vehiculele de colectare a deseurilor si a materialelor reciclabile. Macaraua este folosita īn special pentru golirea containerelor cu materiale pentru reciclat. Sticla, hārtia si alte materiale reciclabile sunt īncarcate direct īn unitatea compactoare a vehiculului colector.

PK 23501- W este montata īn spatele cabinei iar sistemul bratului este pliat deasupra unitatii compactoare. Un sistem de brat reproiectat cu cilindri de extensie īncorporati si protejati īn interiorul unitatii este capabil sa duca la īndeplinire orice sarcina de lucru referitoare la evacuarea deseurilor.
Īnaltimea totala a sistemului de brat si distanta de sub brat sunt esentiale pentru acest tip de macara. Bratul principal este atasat īn cel mai exterior punct al bratului articulat astfel īncāt lungimea totala in pozitie de transport este redusa la minimum si īn acelasi timp este optimizata si īnaltimea cārligului, ceea ce īnseamna ca atasarea accesoriilor devine foarte usoara si rapida. Desi lungimea de parcare a īntregului ansamblu este una compacta  acesta poate atinge o raza hidraulica de 10,2 m.
Īn echiparea standard a macaralei este inclus si sistemul electronic de ridicare de mare putere (E-HPLS), o telecomanda de control radio de la distanta, sistemul integrat de control al stabilitatii ISC-L, un sistem complex pentru monitorizarea pozitiei de transport, lumini de lucru pe bratul articulat si lumini de avertizare cu LED pe stabilizatori.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI