Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 28 / 2011

O noua macara Palfinger pentru activitatile de reciclare Palfinger

O noua macara Palfinger pentru activitatile de reciclare Palfinger Prin lansarea unui model special de macara pentru sectorul de reciclare, Palfinger raspunde cererii din ce în ce mai mari aparute din zona colectarii de deseuri si materiale reciclabile.
Noua macara de reciclare, model PK 23501-W cu o putere de ridicare de 22,1 mt este echipamentul ideal pentru vehiculele de colectare a deseurilor si a materialelor reciclabile. Macaraua este folosita în special pentru golirea containerelor cu materiale pentru reciclat. Sticla, hârtia si alte materiale reciclabile sunt încarcate direct în unitatea compactoare a vehiculului colector.

PK 23501- W este montata în spatele cabinei iar sistemul bratului este pliat deasupra unitatii compactoare. Un sistem de brat reproiectat cu cilindri de extensie încorporati si protejati în interiorul unitatii este capabil sa duca la îndeplinire orice sarcina de lucru referitoare la evacuarea deseurilor.
Înaltimea totala a sistemului de brat si distanta de sub brat sunt esentiale pentru acest tip de macara. Bratul principal este atasat în cel mai exterior punct al bratului articulat astfel încât lungimea totala in pozitie de transport este redusa la minimum si în acelasi timp este optimizata si înaltimea cârligului, ceea ce înseamna ca atasarea accesoriilor devine foarte usoara si rapida. Desi lungimea de parcare a întregului ansamblu este una compacta  acesta poate atinge o raza hidraulica de 10,2 m.
În echiparea standard a macaralei este inclus si sistemul electronic de ridicare de mare putere (E-HPLS), o telecomanda de control radio de la distanta, sistemul integrat de control al stabilitatii ISC-L, un sistem complex pentru monitorizarea pozitiei de transport, lumini de lucru pe bratul articulat si lumini de avertizare cu LED pe stabilizatori.
Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

NEXT AUTO, Noiembrie 2017
 
NEXT AUTO, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 

 
PARTENERI