Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 28 / 2011

New Holland la Samoter 2011

New Holland la Samoter 2011 New Holland Construction va prezenta în cadrul expozitiei Samoter de la Verona, solutiile sale pentru îndeplinirea standardul Tier IV Interim prin lansarea primelor modele cu tehnologie SCR. 
Expozitia de la Verona va constitui de asemenea un bun prilej pentru lansarea noii sale game de încarcatoare pe pneuri si excavatoare pe senile dotate cu noua tehnologie Tier IV  Interim, care ofera un nivel crescut al productivitatii si o economie substantiala de combustibilul. New Holland Construction va introduce si o serie de noi caracteristici pentru buldoexcavatoarele sale si îsi va prezenta oferta de produse pentru cariere, constructia de drumuri, instalatii/canalizari/cablaje si cladiri.

Noul excavator pe senile E305C si cele doua modele de încarcatoare pe pneuri, W170C si W190C care vor fi expuse la stand sunt dotate cu noua tehnologie SCR New Holland (Selective Catalytic Reduction) pentru a fi în conformitate cu standardele de emisii Tier IV Interim. Acesta este un sistem de tratare ulterioara a gazelor eliminate care anihileaza NOx cu ajutorul apei si nitrogenului care exista în mod natural în atmosfera printr-o reactie chimica cu AdBlue.
Odata cu introducerea tehnologiei SCR procesul de combustie este optimizat pentru o eficienta maxima, determinând un consum mai mic de combustibil si o putere mai mare a motorului.
Excavatorul pe senile E305C este dotat cu un nou sistem hidraulic care asigura o utilizare 100% a pompei indiferent de aplicatie. La acestea se adauga noile motoare si tehnologie SCR  care determina o crestere a productivitatii cu 10 %  si o reducere a consumului cu 10 % în modul ECO comparativ cu modelul echivalent din seria B. Operatorii se vor putea bucura de noua cabina EVO si de caracteristicile sale exceptionale în materie de confort si siguranta.

Noile încarcatoare pe pneuri W170C si W190C sunt dotate cu motoare cu sistem de presiune înalta common rail care ofera cele mai înalte niveluri de putere si cuplu de torsiune din aceasta clasa. Operatorul poate selecta unul sau mai multe moduri de putere prestabilite în functie de aplicatia în lucru, maximizând eficienta motorului si productivitatea. Sunt dotate de asemenea cu sistem de transmisie cu cinci viteze care poate fi blocat.
Buldoexcavatoarele B115B si B11BTC beneficiaza de o serie de caracteristici noi care sporesc semnificativ eficienta de consum, confortul operatorului, productivitatea si durabilitatea. Noua pompa cu piston plonjor confera fluxul optim de ulei necesar reducând consumul cu pâna la 10%. Sistemul de autonivelare cu care este dotata cupa modelului B110B ajuta la îmbunatatirea productivitatii, ca si anvelopele frontale de 20 inci care asigura aderenta la sol si stabilitate.
 


Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI