Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 29 / 2011

Noul sistem de glisare Fliegl pentru camioane si dumpere

Noul sistem de glisare Fliegl pentru camioane si dumpere Datorita noii suprastructuri glisante speciale Fliegl, pentru încarcaturi în vrac , "ASW Stone Lkw" si "ASW Stone Dumper" sunt rezolvate o mare parte din problemele cu care operatorii se confrunta atunci când realizeaza o descarcare.
Firmele din industria constructiilor întâmpina des probleme la basculare: pe terenurile accidentate, în cladirile joase, canale si mine, respectiv la bascularea materialelor lipicoase. Fliegl Bau- und Kommunaltechnik GmbH din Töging ofera rezolvare pentru aceste probleme cu noua suprastructura "Fliegl ASW Stone LKW" si "Fliegl ASW Stone dumper".
În cazul ambelor vehicule suprastructura poate avea o capacitate cuprinsa între 11,5 si  24 mc. Suprastructura glisanta este fabricata din otel Hardox, pentru o capacitate portanta mai mare. Suprastructura dumperelor este întarita în mod deosebit, fiindca în lucrarile de constructii, carierele de piatra sau lucrarile de demolare sarcina acestora este extrem de mare.

Tehnica originala Fliegl, foarte robusta, combina si optimizeaza toate beneficiile sistemelor de transport si descarcare cu un împingator hidraulic. Prin centrul de greutate jos si înaltimea de încarcare coborâta se asigura golirea totala, rapida si nestingherita. Astfel, camioanele si dumperele devin mult mai sigure pe terenurile accidentate. Deoarece nu necesita basculare, vehiculele aceastea sunt perfecte în cladirile joase, canale si în subteran.
Utilizând noul sistem Fliegel, se obtine o economie de timp si bani prin reducerea muncii manuale, iar materialele pot fi distribuite uniform.
Chiar si în cazul materialelor lipicioase, precum pamântul sapat, ud si concasat, sau a bitumului descarcarea este totala.
"ASW Stone LKW" se poate monta pe diferite tipuri de camioane de la 3 la 5 axe.
La fel si "ASW Stone dumper" se poate monta atât pe dumperele traditionale, cât si pe cele articulate.
Fiindca la constructia de drumuri pot aparea si nevoi speciale, Fliegl a dezvoltat un oblon de împrastiere unic pentru stabilizarea solului, cu ajutorul caruia cimentul si varul se poate distribui uniform si fara probleme.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI