Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 29 / 2011

Caterpillar lanseaza un nou finisor de asfalt

Caterpillar lanseaza un nou finisor de asfalt Caterpillar a anuntat completarea gamei de produse pentru constructia drumurilor, cu finisorul de asfalt AP500E. Mobilitatea excelenta, vizibilitatea maxima, motorul puternic C4.4, programarea rapida si mediul de lucru confortabil sunt doar cāteva din caracteristicile finisorului de asfalt pe pneuri AP500E.
Designul compact si un nivelul redus al greutatii le ofera contractorilor posibilitatea de a-l transporta o data cu celelalte echipamente necesare pe santier si astfel costurile de transport sunt reduse. Atunci cānd finisorul AP500E este echipat cu noua rigla termica electrica, acesta atinge o greutate operationala de 16.145 kg.
AP500E este dotat cu un motor Cat C4.4 cu tehnologie ACERT, conform cu standardul european EU Stage IIIA, sasiu pe roti, posturi de operare duale cu display Advisor, sistem de racire de mare capacitate, un sistem unic de manipulare a materialelor cu transportor independent.

Motorul Diesel Cat C4.4 cu propulsie turbo si 4 cilindri dezvolta o putere de 144 CP. Sistemul de racire montat pe punte permite absorbtia de aer pentru eficientizarea consumului de combustibil si minimizarea emisiilor. Aerul este evacuat  catre buncar ofera un compartiment rece pentru motor si un mediu de lucru mai curat pentru echipaj.
Statiile duale rabatabile, consolele pentru basculare si sistemul de racire cu un design deosebit  ofera o vizibilitate excelenta  īn fata, ceea ce permite operatorului sa comunice eficient cu soferul camionului si īn acelasi timp sa monitorizeze amestecul din buncar.
Sistemul Advisor Monitoring, pozitionat īn postul de operare reprezinta o interfata interactiva pentru asistarea operatorului. Sistemul include planificarea proiectelor, liste de verificare, conditiile de operare ale motorului si multe alte functii care vin īn ajutorul operatorului. Sistemul afiseaza de asemenea coduri de eroare pentru functiile utilajului ceea ce face ca lucrarile reparatie sa se rezolve usor si rapid.


Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI