Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 29 / 2011

Noua Serie 200 de mini încarcatoare de la New Holland

Noua Serie 200 de mini încarcatoare de la New Holland New Holland lanseaza o serie complet noua de mini-încarcatoare, constând în sase modele cu o putere care variaza între 46 si 82 CP si doua  încarcatoare compacte pe senile de 74 si 82 CP. Noile modele din seria 200 sunt mai mari, mai puternice, mai rapide si cu adevarat multifunctionale. Acestea sunt dotate cu bratul cu ridicare verticala patentat Super Boom® care ofera cea mai buna înaltime de descarcare si raza de lucru din clasa sa. Încarcarea materialelor în conditii de eficienta chiar în centrul camionului devine acum mai usoara ca niciodata. Forta de rupere extraordinara si unghiul de descarcare favorizeaza cicluri de lucru mai rapide si o crestere considerabila a productivitatii. Exista numeroase accesorii disponibile pentru aceste utilaje multifunctionale care se pot schimba extrem de usor datorita functiei "Connect Under Pressure". Operatorii detin controlul absolut asupra accesoriilor la care se adauga dispozitivele de control hidraulic proportionale montate pe joystick  si comanda electronica a accesoriilor. Pentru sporirea productivitatii totale exista si optiunea Glide Ride care elimina balansul bratului în timpul miscarii si noua cupa cu auto-nivelare.
Noile modele din Seria 200 ofera de asemenea un spatiu foarte mare si un mediu de lucru confortabil datorita noului design al cabinei.
Numeroase caracteristici noi cum ar fi pornirea fara cheie si scaunul pneumatic încalzit contribuie de asemenea la sporirea confortului operatorului. Noua serie 200 confera operatorilor un spatiu de lucru confortabil  si o vizibilitate totala indiferent de tipul de aplicatie desfasurata ceea ce îi poate motiva sa lucreze mai mult si cu mai multa încredere.


Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI