Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 3 / 2008

REVISTA "MAŞINI ŞI UTILAJE"; SEPTEMBRIE 2008

Autoconstruct: creştere continuă de cinci ani

Autoconstruct: creştere continuă de cinci ani Şi în România putem întâlni exemple pozitive şi companii cu rezultate financiare excelente din punctul de vedere al vânzărilor, dar care investesc mult pentru a satisface cerinţele clienţilor. Firma Autoconstruct se încadrează perfect în această categorie, rezultatele remarcabile avute în cei cinci ani de existenţă culminând în 2007 când a devenit dealerul numărul unu la nivel mondial al producătorului german de semiremorci şi suprastructuri Meiller, trecând bariera psihologică de 1.000 de unităţi vândute.

Investiţiile firmei, bazate numai pe resurse financiare proprii s-au materializat prin deschiderea unui nou sediu al firmei la Câmpulung, , cu o suprafaţă totală de 33.000 mp, dintre care 3.000 mp construiţi, proiect aflat încă în derulare şi care a presupus o investiţie iniţială de 900.000 EUR. Planurile de extindere a suprafeţei construite a sediului de la Câmpulung vor continua şi în acest an, cu încă două hale, costurile ridicându-se la 1,8 mil. EUR, în final întreaga investiţie de la Câmpulung atingând trei milioane EUR. 

Anul 2008 a adus şi modificări importante în rândul mărcilor pe care Autoconstruct le aduce în România, firma devenind distribuitorul oficial pentru România pentru cisterne de bitum-fluid a mărcilor Fluid, din Slovenia şi Metal Vuraic din Croaţia. De asemenea, portofoliul de produse a mai fost completat cu o semiremorcă de mare capacitate destinată transportului şi malaxării cimentului, fabricată de către producătorul belgian De Buf. O altă noutate o constituie faptul că Autoconstruct a încheiat un contract de colaborare şi cu firma de renume Willig, din Germania pentru segmentul de semiremorci pentru transportul produselor petroliere, de tipul cisterne pentru carburanţi
Anul XII, nr. 142, dec 2017
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, Mai 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

NEXT AUTO, Noiembrie 2017
 
NEXT AUTO, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 
 
PARTENERI