Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 31 / 2011

Linden Comansa îmbunatateste productivitatea

Linden Comansa îmbunatateste productivitatea
Drept rezultat al eforturilor permanente de a-si îmbunatati si optimiza produsele, Linden Comansa a dezvoltat Effi-Plus, un nou sistem de ridicare care poate creste productivitatea operatiunilor de ridicare cu pâna la 29 %. Noul sistem sporeste vitezele de ridicare si coborâre pentru încarcaturile usoare cu pâna la 70% astfel ca durata unui ciclu de ridicare este micsorata drastic. Effi-Plus a fost aplicat pentru  clasele de putere de 24, 37, 50 si 65 kW ale modelelor LC1100, LC2100 si Seria LCL (cu brat oscilant). 

Eficienta semnificativ îmbunatatita generata de noul sistem de ridicare se datoreaza controlului deosebit si tehnologiei exceptionale a motorului. Reproiectarea aplicata la nivelul controlului si al optimizarii sistemului a permis marirea vitezei maxime de ridicare, dar a fost mentinuta configuratia optimizata a sistemului de actionare (frâna electrica de motor, cutie de viteze, tambur, invertor de frecventa, rezistor de frâna) astfel ca puterea si consumul energetic au fost mentinute la acelasi nivel.

Atunci când sistemul Effi-Plus este combinat cu o functie de schimbare automata a vitezelor, operatorul macaralei poate schimba în câteva minute si de unul singur modul de lucru si raportul dintre viteza si încarcatura selectând treapta de viteza adecvata. Acest sistem automat de schimbare a treptelor de viteza permite adaptarea caracteristicilor de viteza-încarcare ale macaralei la necesitatile de lucru de pe santier. Din moment ce sistemul este complet automat se poate face chiar din scaunul din cabina si nu sunt implicate nici un fel de operatiuni manuale sau asistenta din partea unei terte persoane.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI