Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 31 / 2011

Linden Comansa īmbunatateste productivitatea

Linden Comansa īmbunatateste productivitatea
Drept rezultat al eforturilor permanente de a-si īmbunatati si optimiza produsele, Linden Comansa a dezvoltat Effi-Plus, un nou sistem de ridicare care poate creste productivitatea operatiunilor de ridicare cu pāna la 29 %. Noul sistem sporeste vitezele de ridicare si coborāre pentru īncarcaturile usoare cu pāna la 70% astfel ca durata unui ciclu de ridicare este micsorata drastic. Effi-Plus a fost aplicat pentru  clasele de putere de 24, 37, 50 si 65 kW ale modelelor LC1100, LC2100 si Seria LCL (cu brat oscilant). 

Eficienta semnificativ īmbunatatita generata de noul sistem de ridicare se datoreaza controlului deosebit si tehnologiei exceptionale a motorului. Reproiectarea aplicata la nivelul controlului si al optimizarii sistemului a permis marirea vitezei maxime de ridicare, dar a fost mentinuta configuratia optimizata a sistemului de actionare (frāna electrica de motor, cutie de viteze, tambur, invertor de frecventa, rezistor de frāna) astfel ca puterea si consumul energetic au fost mentinute la acelasi nivel.

Atunci cānd sistemul Effi-Plus este combinat cu o functie de schimbare automata a vitezelor, operatorul macaralei poate schimba īn cāteva minute si de unul singur modul de lucru si raportul dintre viteza si īncarcatura selectānd treapta de viteza adecvata. Acest sistem automat de schimbare a treptelor de viteza permite adaptarea caracteristicilor de viteza-īncarcare ale macaralei la necesitatile de lucru de pe santier. Din moment ce sistemul este complet automat se poate face chiar din scaunul din cabina si nu sunt implicate nici un fel de operatiuni manuale sau asistenta din partea unei terte persoane.
Anul XIII, nr. 147, mai 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Supliment M&U, Aprilie 2018
 
Aprilie 2018

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018
 
 
PARTENERI