Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 31 / 2011

Cargotec īn parteneriat cu Siemens Wind Power

Cargotec īn parteneriat cu Siemens Wind Power
Cargotec a semnat un acord cadru cu Siemens Wind Power A/S, unul dintre cei mai mari furnizori mondiali de solutii maritime, terestre si de coasta si de energie eoliana. Conform acestui acord Cargotec va furniza macarale Hiab special create pentru a realiza service-ul si īntretinerea turbinelor de vānt Siemens.

Compania Cargotec va fi responsabila de dezvoltarea produselor, productia si suportul aplicatiilor conform obligatiilor asumate prin contract. Primele macarale de service Hiab, dezvoltate īn strānsa colaborare cu clientul pentru turbinele de vānt de 3.6MW au fost deja livrate de la sediul de multi-asamblare Cargotec din Stargard Szczecinski, Polonia. Cargotec si-a asigurat pāna acum comenzi de peste 100 de unitati, iar dezvoltarea produselor pentru turbine de alte dimensiuni este īn proces de desfasurare. Se asteapta sa se atinga un nivel al volumelor de pāna la 1.000 de unitati de macarale Hiab pe an.

Acest acord cadru este rezultatul unei cooperari fructuoase si de durata īntre Cargotec si Siemens Wind Power. Acordul nu numai ca demonstreaza competenta si capacitatea Cargotec de a furniza solutii complete care reusesc sa faca fata celor mai avansate cerinte īn domeniul generarii de energie eoliana si aplicatiilor de service, dar si dedicarea companiei pentru a deservi industria energiei regenerabile.
Macaralele Hiab folosite pentru munca de service si īntretinere a turbinelor de vānt au fost special create pentru operarea īn spatiul īngust al nacelei unei turbine de vānt. Prin intermediul multiplelor optiuni de control macaralele pot efectua sarcinile de lucru necesare simplu, sigur si īn cele mai restrānse spatii posibile.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI