Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 32 / 2011

Caterpillar prezinta trei noi modele de dumpere articulate in seria B

Caterpillar prezinta trei noi modele de dumpere articulate in seria B
Seria B de dumpere articulate a producatorului american Caterpillar include trei noi modele, 735B, cu o sarcina de 36 tone, 740B cu sarcina de 43,5 tone si 740B EJ cu bena ejectabila, cu o sarcina de 42 de tone. Toate cele trei modele sunt echipate cu motoare Tier2/Stage2 sau Tier4Interim/StageIIIB, pentru a raspunde nevoilor clientilor din întreaga lume. Ambele configuratii beneficiaza de sisteme de transmisie si tractiune revizuite, pentru o mai mare productivitate. Noile modele cu cabina cu design îmbunatatit au fost proiectate pentru a reduce efortul si oboseala operatorului. 
Motoarele Tier4 Interim/StageIII B cu care sunt dotate utilajele din Seria B, produc cu 90% mai putine particule si reduc cu pâna la 50 de procente nivelul oxizilor de nitrogen.

Caterpillar a îmbunatatit si mai mult sistemul de rulare. Un nou sistem automatic de control al tractiunii cu distributie proportionala a cuplului de torsiune elimina interventia operatorului pentru mentinerea tractiunii în conditii de operare dificile. 
Sistemul îi permite operatorului sa se concentreze pe condusul utilajului, fara a trebui sa se gândeasca la o modalitate de a avea cea mai buna tractiune în diferitele conditii de lucru. Sistemul ATC îmbunatateste tractiunea în orice fel de conditii de operare pentru cicluri de lucru reduse si randament mai mare. 
Noile modele 735B, 740B si 740B EJ sunt concepute si construite în jurul confortului operatorului si ofera un mediu ideal de lucru pentru acesta. 
Instrumentele de bord, cu un nou design si display-ul color CMPD îi ofera operatorului informatiile de care are nevoie: stadiul regenerarii, nivelul de combustibil, capacitatea de încarcare sau temperatura componentelor principale ale utilajului. CMPD transmite imagini în timp real furnizate de camera din spate, care este pornita automat atunci când este selectat marsarierul. 

Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI