Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 33 / 2011

Industria echipamentelor de ridicat pregatita pentru Apex

Industria echipamentelor de ridicat pregatita pentru Apex
Cea de-a saptea editie a expozitiei APEX, dedicata platformelor aeriene si echipamentelor de ridicat va fi un eveniment cu casa īnchisa īnregistrānd 100 de expozanti deja confirmati si spatiul expozitional īn proportie foarte mare rezervat. Multi dintre producatorii mondiali de echipamente de ridicat se vor prezenta cu modele noi īn cadrul acestui eveniment.
Expozitia Apex se va desfasura la Maastricht, īn Olanda īntre 14 si 16 septembrie 2011 si este sustinuta de Federatia Internationala de Acces Autopropulsat (IPAF).

Expozitia va reuni toate numele mari din industria mondiala a echipamentelor de ridicat, dar si numerosi producatori mici care vor prezenta game variate de echipamente specializate de ridicat precum si furnizori de echipamente si softuri pentru serviciile de īnchiriere.

Cu o zi īnainte de expozitie, tot īn cadrul centrului expozitional MECC va avea loc conferinta Europlatform, cu tema "Cresterea nivelului de finantare".
Īntre timp, expozitia APEX va fi gazda unor numeroase lansari de produse din partea unor companii precum Bronto Skylift, Ruthmann si multe altele.

InspHire International va prezenta īn cadrul Apex tehnologia sa software pentru īnchirieri. InspHire ofera aplicatii adaptate afacerilor cu utilaje de ridicat autopropulsate indiferent de dimensiuni de la cele de debut pāna la organizatii cu mai multe depozite. Aceste tehnologii ofera utilizatorului o viziune de ansamblu asupra afacerii īn sine, ajuta la monitorizarea echipamentelor, a clientilor si a tendintelor din piata. 
Companii precum Hinowa si Acela vor lansa noi game de produse la Apex. Hinowa va prezenta noua platforma aeriana pe senile Goldlift 14.70 IIIS, iar Acela va lansa DT21, o noua platforma aeriana pe o senila.
Si la editia din acest an a expozitiei APEX vor fi prezentate o serie de inovatii, inclusiv game de platforme suspendate si schele turn mobile, scari fixe si mobile.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI