Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 33 / 2011

Groeneveld Group aniverseaza 40 de ani cu o expozitie

Groeneveld Group aniverseaza 40 de ani cu o expozitie
Groeneveld Group, furnizor de sisteme automate de īntretinere, sisteme de siguranta si solutii IT pentru logistica si transporturi aniverseaza anul acesta 40 de ani de existenta. Cu aceasta ocazie la sediul central din Gorinchem a fost inaugurat Groeneveld Experience Center, unde clientii, dealerii si partenerii de afaceri se pot informa despre serviciile si produsele Groeneveld īntr-un cadru placut. 

Īnca de la īnfiintare, din anul 1971, compania a devenit un furnizor global, numarānd nu mai putin de 500 de angajati, 30 de locatii īn peste 20 de tari, o fabrica moderna īn Italia si centre de cercetare si dezvoltare īn Olanda, Israel si Italia. Groeneveld furnizeaza sisteme automate de gresare, sisteme Oilmaster de management al uleiului si sisteme de securitate Greensight. GreenCat, o companie a Groeneveld Group este furnizor pentru solutii IT pentru companiile de transport si logistica.

La Centrul Groeneveld sunt expuse produsele si variatele aplicatii pe camioane si utilaje de constructii. Spre exemplu, sistemul automat de lubrifiere heavy duty Twin 3 este echipat pe un īncarcator frontal de mari dimensiuni, sistemul compact XS pe un mini excavator, iar popularul sistem CompAlube este expus pe un camion. 
Sistemul Oilmaster este utilizat pentru aplicatia de agregate, acolo unde sistemul de management al uleiului mentine automat nivelul de ulei la parametri normali. 

Sistemul de securitate Greensight, cu noua camera Groeneveld a fost montat pe un camion, un īncarcator frontal, dar si pe un stivuitor. Īn plus, Centrul de Experienta Groeneveld expune toate produsele companiei prin intermediul unor ecrane interactive. Centrul mai beneficiaza de o sala pentru conferinte si prezentari si de un bar si o sala de relaxare pentru a le asigura oaspetilor tot confortul.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI