Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 33 / 2011

Noua macara Hiab XS 622 atinge imposibilul

Noua macara Hiab XS 622 atinge imposibilul
Cargotec lanseaza un nou sistem de ridicare de dotat cu o serie de caracteristici tehnice de īnalta tehnologie: un nou sistem al bratului si al cilindrilor, cuplaje mai bune, sistem de control HiPro si pompa variabila īn varianta standard. Noul Hiab XS 622 ofera o raza de actiune de 58 m, o precizie mai mare si o operare mai lina decāt alte macarale din clasa sa.
Precizia mare este uneori dificil de obtinut la o raza mare, dar cu macaraua Hiab XS 622 chiar si la o raza laterala maxima abaterea este neglijabila. Noile solutii tehnice fac sistemul bratului mult mai stabil. De exemplu designul īntregii secvente de cilindri a fost astfel proiectat īncāt sa previna  miscarile sacadate si bruste ale macaralei īn timpul extensiei sau a retractarii bratului. Cu fiecare extensie a bratului un nou tip de suporti laterali stabilizeaza bratul lateral. 

Prin montarea unui brat Hiab Jib 150X pe macara, īncarcatura poate fi plasata īn locuri care pāna atunci erau inaccesibile pentru o macara de aceasta dimensiune. Īn configuratia cu puterea cea mai mare raza maxima va fi de 32 m. Bratul este extrem de flexibil si poate fi ridicat pāna la un unghi de 25o si chiar mai mult. Instalatiile si acoperisurile sunt exemple de aplicatii īn care este nevoie de o raza mare de actiune si de o precizie īnalta, iar macaraua Hiab XS 622 cu brat Hiab Jib 150 X devine o alegere ideala.

Datorita noilor cuplaje si diametrelor optimizate ale tevilor este garantat faptul ca angrenajul este mentinut la o temperatura joasa, Hiab XS 622 prezentānd un risc mult mai redus de scurgere si o durata de viata mai lunga. Sistemele de control E-link si Hipro sunt dotari standard si vor genera automat o capacitate suplimentara necesara pentru ridicarea greutatilor mari de aproape. Prin montarea unui brat "P" macaraua va fi perfecta pentru īncarcarea si descarcarea de barci, birouri mobile si containere.
Īn ciuda constructiei sale robuste Hiab XS 622 ramāne o macara de categorie usoara.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI