Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 34 / 2011

Steinexpo 2011 - pe ultima suta de metri

Steinexpo 2011 - pe ultima suta de metri
Cea de-a 8-a editie a Steinexpo, Expozitie Internationala de Demonstratii pentru industria materialelor de constructii īsi va deschide portile pe 31 august.
Cel mai mare eveniment de acest fel din lume īsi asteapta vizitatorii cu impresionante demonstratii live ale masinilor si echipamentelor īn cea mai mare cariera de bazalt din Europa. 
Īn calitate de cea mai mare si mai importanta expozitie cu demonstratii de utilaje de cariera de pe continentul european, 
Steinexpo a avut premiera īntr-o cariera de piatra din Niederofleiden īn septembrie 1990. 

Expozitia se organizeaza o data la trei ani, iar producatorii si dealerii de echipamente pentru constructii si procesare, vehicule utilitare si vehicule grele īsi vor afisa abilitatile si performantele deosebite prin intermediul spectaculoaselor demonstratii live īn decorul impresionantei cariere de piatra. Reciclarea materialelor de constructii minerale reprezinta un alt centru de atentie. Expozitia Steinexpo este organizata de Geoplan GmbH, Iffezheim.
Anul acesta, pentru prima data īn istoria expozitiei, un moderator va fi īn actiune la demonstratie comuna la cariera de piatra din Nieder-Ofleiden.
Echipamente de constructii de la 10 producatori diferiti vor intra īn actiune pe cei 22.000 mp de pusi la dispozitie pentru acest eveniment. Demonstratiile se vor desfasura la fiecare 30 minute la trei statii diferite de īncarcare la care se adauga o demonstratie practica de reīncarcare la una din statiile de īncarcare. 

Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI