Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 34 / 2011

Primul JLG 1500SJ a ajuns īn Europa

Primul JLG 1500SJ a ajuns īn Europa
Oshkosh Corporation, cu sediul īn Maasmechelen, Belgia este prima companie din Europa care a primit noul model de platforma aeriana 1500SJ. Lansata la Conexpo-Con/AGG desfasurat īn Las Vegas la īnceputul acestui an, cea mai mare platforma aeriana cu brat telescopic, JLG 1500SJ a ajuns acum si īn Europa.
La sosirea platformei 1500SJ īn Maasmechelen, domnul Roger Orton, Manager de Instruire pe teren JLG a condus programul de instruire privind cerintele de  service si īntretinere pentru managerii tehnici ai beneficiarului. Pe toata durata cursului participantii au beneficiat de oportunitatea de a se familiariza cu platforma cu cel mai mare brat din industrie. 
Managerii tehnici si de service JLG sunt  ingineri calificati si experimentati oferind distribuitorilor si clientilor consiliere pentru orice neclaritate tehnica privind produsele JLG si mentinānd echipamentele JLG la un nivel optim de functionare.
Modelul 1500SJ este prima platforma cu brat drept care poate ridica operatorii pāna la 45,72 m, fiind necesar doar un permis de greutate pentru transport. Bratul telescopic care poate fi extins pāna la 7,62 m furnizeaza flexibilitate de desfasurare īn lucru si o raza de actiune exceptionala atāt orizontala cāt si verticala. Ca si īn cazul celorlalte platforme aeriene cu brat telescopic JLG Ultra Boom, modelul 1500SJ ofera o capacitate duala de 450 kg/230 kg, 3 moduri de lucru, se adapteaza excelent la suprafata de deplasare si este dotat cu diferite sisteme precum un ecran LCD care comunica functiile echipamentului pentru a-i ajuta pe operatori atunci cānd pozitioneaza platforma.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI