Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 34 / 2011

Platformele Palfinger prezente la APEX 2011

Platformele Palfinger prezente la APEX 2011
Sub umbrela brandului Palfinger Platforms, producatorul austriac Palfinger īsi consolideaza pozitia pe piata platformelor si echipamentelor de acces la īnaltime. Clientii au la dispozitie o gama completa de produse cu o īnaltime de lucru cuprinsa īntre 11 si 103 metri īntr-un "one stop-shop" cu o retea de vānzari si service dedicata si beneficiind de experienta Palfinger īn ceea ce priveste structurile de otel, componente electronice si hidraulice. 
Puterea inovatoare a Palfinger va fi pusa la īncercare din nou īn perioada 14-16 septembrie, cānd īn olanda va avea loc expozitia internationala dedicata platformelor aeriene si echipamentelor de acces la īnaltime, APEX, acolo unde Palfinger va prezenta doua noi platforme montate pe camion. 
Platformele aeriene din clasa 3,5 tone reprezinta o categorie solicitanta cānd vine vorba de eficientizarea costurilor si siguranta muncii. Avānd īn vedere ca platformele sunt utilizate mai ales īn domeniul īnchirierilor, cele mai importante caracteristici, pe lānga performantele utilajului, sunt designul robust si usurinta īn operare. Palfinger Platforms īsi extinde gama de 3,5 tone cu modelul P 210 BK, o unitate cu nacela pivotanta. 
Cadrul de baza, stabilizatorii si placa turnanta sunt identice cu celelalte modele din gama. Noutatea adusa de Palfinger īn cazul modelului P 210 BK consta īn nacela pivotanta care se poate roti la 180°, astfel ca bratul poate fi mutat fara a fi nevoie ca masina sa fie stabilizata. 
Odata cu lansarea noului model P300 KS, Palfinger va redefini standardele pentru dimensiuni compacte, raza de lucru si comenzi accesibile operatorului īn categoria de platforme montate pe camion de 7,5 tone. Atuurile noului model sunt sistemul de masurare a rotatiei, dimensiunile compacte ale echipamentului si īnaltimea de lucru impresionanta de 30 de metri. Sistemul KS permite platformei sa se roteasca īn perimetrul vehiculului. Placa turnanta nu depaseste perimetrul vehiculului, de aceea lucrarile īn spatii de lucru restrānse se pot efectua fara dificultate. 
Anul XII, nr. 140, oct 2017
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017

Trenchless Romania, Mai 2017
 
Trenchless mai 2017

Supliment Carburanti & Lubrifianti, Martie 2017
 
Revista M&U - Supliment Carburanti si Lubrifianti Martie 2017
 
 
 
PARTENERI