Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 35 / 2011

Manitou lanseaza platforme noi

Manitou lanseaza platforme noi
Manitou a lansat doua platforme noi articulate/telescopice īn cadrul expozitiei Apex care s-a desfasurat recent la Maastricht, Olanda. Cele doua modele au īnaltimi de ridicare de 24 m si respectiv 26 m.
Noile modele  260TJ si 280TJ reprezinta doua variante ale aceleiasi unitati de baza, ambele folosind o singura coloana scurta de ridicare a treptelor si un brat telescopic din trei sectiuni. Īn timp ce modelul 260TJ are bratul articulat cu o lungime fixa, modelul 280TJ are doua brate telescopice oscilante.
Modelele noi reprezinta o combinatie interesanta īn ceea ce priveste specificatiile datorita faptului ca acestea sunt platforme articulate si sunt mult mai compacte decāt sistemele traditionale cu brate telescopice drepte, iar datorita coloanei scurte raza de actiune este mai apropiata de cea a unei platforme telescopice decāt cea a uneia articulate. Atunci cānd sunt pliate ambele modele ajung la lungimi totale de aproximativ opt metri.
Capacitatea maxima a platformelor este de 400 si respectiv 350 kg aspect foarte important pentru multi utilizatori deoarece īn unele tari exista anumite restrictii si conteaza foarte mult greutatea finala a īntregii unitati.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI