Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 35 / 2011

Ruukki devine lider pe domeniul industrial īn indexul Dow Jones Sustainability

Ruukki devine lider pe domeniul industrial īn indexul Dow Jones Sustainability
Compania finlandeza Ruukki, activa si pe piata din Romānia a fost desemnata anul acesta lider īn domeniul industrial īn ceea ce priveste dezvoltarea sustenabila de celebrul index Dow Jones Sustainability. Indexul desemneaza cele mai importante companii din lume dedicate unei dezvoltari durabile.
Corporatia Rautaruukki a cāstigat pozitia de lider īn domeniul industrial īn ambele clase īn care este listata: Indicele Mondial de Sustenabilitate DJSI World si Indicele European de Sustenabilitate DJSI Europe. Īn aceste clase sunt incluse companiile de top preocupate de asigurarea unei dezvoltari sustenabile. 
Pe plan local compania a oferit solutii de acoperis si de fatada pentru realizarea "Casei Pasive adecvate conditiilor climatice din Romānia", un proiect pus īn opera īn incinta Universitatii Politehnice din Bucuresti ca urmare a colaborarii dintre mai multe institutii romānesti de renume. Ruukki este īn acest proiect unul dintre cei mai mari furnizori de materiale de constructii oferind tabla cutata pentru acoperis si placānd fatada nordica cu tabla ondulata. Acest proiect va fi finalizat īn luna noiembrie.
Otelurile realizate de companie sunt 100% reciclabile. Produsele Ruukki au o foarte mare rezistenta īn timp, īnvelitorile metalice comercializate fiind produsele din piata īnsotite de cea mai mare garantie, respectiv 50 de ani. 
Ruukki este inclusa īn indexul DJSI World pentru al patrulea an consecutiv, iar īn indexul european pentru al cincilea an la rānd. Aceste rezultate indica faptul ca Ruukki accede spre grupul celor opt companii de top din domeniul siderurgic pe plan global.
Īn indexul DJSI World sunt cuprinse 342 de componente din 30 de tari diferite, iar īn indexul DJSI Europe sunt 172 de componente din 15 tari de pe batrānul continent. 

Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI