Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 36 / 2011

Valvoline - in Romania prin Valtec Lubricants

Valvoline - in Romania prin Valtec Lubricants
Începând cu 1 octombrie 2011, Valtec Lubricants este reprezentantul oficial pentru România si Moldova a brandului si a întregii game de produse Valvoline.
Cei peste 15 ani de experienta cu Valvoline pe piata din România si modul în care compania a dezvoltat acest brand pâna la nivelul la care se afla în anul 2008, si-au spus cuvântul în decizia companiei americane Ashland de a reveni în parteneriat alaturi de Valtec Lubricants. Acest lucru confirma ca modelul de business, dar si modalitatea de a dezvolta brandul si prezenta produselor pe piata româneasca sunt unele de succes. Atentia fata de relatia cu clientii si partenerii companiei, valoarea adaugata adusa colaborarii cu clientii si reactiile pozitive ale pietei de lubrifianti din România au dus la decizia fireasca a companiei mama, Valvoline de a alege Valtec Lubricants drept partener oficial si unic. 

"Dorim sa va comunicam ca vom continua sa lucram alaturi de dumneavoastra si sa gasim cele mai bune solutii pentru a creste sanatos împreuna. În acest sens va vom informa despre noile directii si strategii la care lucram în acest moment (în ceea ce priveste vânzarea, distributia si marketing-ul) si  împreuna cu dumneavoastra suntem convinsi ca vom începe o etapa mult mai buna si mai profitabila pentru afacerile în care activam fiecare. Va asiguram ca nivelul calitatii serviciilor pe care vi le vom oferi, în relatia cu brandul Valvoline, va fi net superior celui din ultimii ani, din România" se precizeaza în comunicatul de presa emis cu ocazia încheierii parteneriatului cu Valvoline. 
Valvoline prin Valtec Lubricants ofera o mare varietate de produse de prima calitate, de la uleiuri de motor la produse de întretinere a automobilelor. Compania pune la dispozitia clientilor produse premium pentru vehiculele rutiere si cele de teren, variind de la automobile si motociclete la camioane si motoare industriale stationare. 
Pentru orice informatii - despre modalitate de vânzare, pret, informatii tehnice, disponibilitate produse, comenzi, etc. - puneti contactat distribuitorul oficial Valvoline pentru România:
 
Valtec Lubricants SRL
Sos. Odai, 105-107, Sector 1, Bucuresti
Tel: 021 350 10 65
Fax: 021 350 65 67
Email: office@valtec.ro
Website: www.valvoline.com.ro 
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI