Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 37 / 2011

Bomag investeste strategic la nivel global

Bomag investeste strategic la nivel global
Dupa o perioada de doi ani extrem de dificila pentru economia globala compania specializata în echipamente pentru constructii, Bomag a reusit sa iasa din criza chiar mai puternica, iar acum investeste în obiective strategice. Sunt programate investitii în productie, cercetare si dezvoltare, departamente îmbunatatite de vânzari si service, instruire si educatie.

În viitor productia, asamblarea si vopsirea cilindrilor compactori se va realiza într-un nou amplasament de 12.000 mp. Constructia amplasamentului va fi demarata la începutul anului 2012, iar dupa finalizare se va dubla capacitatea actuala de lucru. Va fi înfiintata o insula de productie unde se va lucra pe baza comenzilor individuale venite de la clienti folosind  cele mai recente metode de economisire a energiei, eficienta, ergonomie si design. Aceasta include sisteme de recuperare a caldurii, tehnologii inovatoare de productie si statii de asamblare cu cel mai înalt nivel de siguranta, curatenie si optimizare a proceselor.

În ultimii ani Bomag a deschis reprezentante în Polonia si Rusia, iar Boma, dealerul Bomag din China a pus la dispozitia companiei propria retea de vânzari de pe piata din China. A fost de asemenea deschis un birou regional în Dubai responsabil pentru pietele din Pakistan, Emiratele Arabe Unite, Kuweit, Qatar, Sudan, Egipt si Lebanon.
În septembrie 2011 a fost deschis un centru de service în Franta. Acest centru de service de 5.000 mp de lânga Marsilia încorporeaza un atelier de service, birouri si zone de depozitare pentru realizarea operatiunilor de întretinere si reparatie pentru echipamentele Bomag. 
Se re în vedere si efectuarea de  investitii majore si în departamentele de cercetare-dezvoltare si în instruire. 
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI