Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 37 / 2011

Turul european pentru gama B-Lift 510 s-a încheiat în Turcia

Turul european pentru gama B-Lift 510 s-a încheiat în Turcia
Turul de doua luni CTE Road Show pentru gama B-Lift 510 High Range a luat sfârsit odata cu vânzarea modelului catre un client turc. Vizitele la locurile strategice pentru piata CTE  si cele la dealerii CTE din Olanda, Belgia, Germania si Elvetia s-au realizat prin parcurgerea unui numar de peste 3.000 km.
La finalizarea turului platforma va reîncepe imediat activitatea în Turcia, la un client CTE cu sediul în Izmir. Succesul acestui tur a atras dupa sine o alta vânzare: o alta unitate din B-Lift 510 High Range a fost de asemenea livrata recent în Italia ceea ce demonstreaza viitorul promitator ce se anunta pentru aceasta platforma.
Caracterizata de un design minimalist combinat cu tehnologie de ultima generatie, aceasta platforma a devenit reprezentativa pentru CTE dintre echipamentele care necesita permis de conducere categoria C. Aceasta atinge o înaltime de 50,5 m lucrând cu un vehicul pe trei axe de 26 tone.
Modelul B-Lift HR 510 prezinta marele avantaj de a include în configuratia standard zona de lucru în functie de pozitia lonjeroanelor cu o raza de peste 34 m, cu o capacitate maxima a nacelei de 450 kg. Performantele excelente indiferent de relief sunt combinate cu dimensiunile compacte ale utilajului, cu o lungime de 10 m.
B-Lift 510 HR are un brat telescopic cu patru elemente (brat + 3 extensii) cu desfasurare telescopica simultana. În plus acestea sunt dotate cu un brat oscilant principal extra-lung cu extensie dubla combinat cu un brat oscilant secundar la 180 grade (amplificate de sistemul de control si miscarile independente automate).
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI