Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 37 / 2011

Ruukki Romānia livreaza 2.400 de tone de structuri de otel

Ruukki Romānia livreaza 2.400 de tone de structuri de otel
Corporatia finlandeza Rautaruukki, din care face parte si filiala locala Ruukki Romānia, a semnat un contract īn valoare de circa 6 milioane de euro pentru livrarea structurilor de otel utilizate īn constructia unei noi fabrici Akmenes Cementas. Mai mult de jumatate dintre structurile metalice sunt produse īn fabrica Ruukki Romānia de la Bolintin Deal.
Contractul prevede furnizarea a 4.100 de tone de structuri metalice ce vor fi utilizate īn edificarea a 16 cladiri de pe platforma de lucru a noii unitati de productie de ciment. 
"Pentru acest proiect vom livra 2.400 de tone de structuri metalice. Unitatea de productie din Romānia este una dintre cele mai mari ale grupului si dispune de capacitatea de a onora astfel de contracte īn timp real", a declarat Ari Haapaniemi, directorul fabricii din Bolintin Deal. 

Fabrica Ruukki din Romānia a devenit hub de productie pentru grupul finlandez īncepānd cu anul 2009, cānd au fost transferate liniile de productie din Cehia si Ungaria, fapt care a crescut capacitatea centrului de productie de la Bolintin Deal cu 20%. Īn momentul constructiei fabricii din Romānia aceasta a fost conceputa ca fiind cea mai mare unitate de productie a companiei din afara Finlandei. Īn acest moment, fabrica de la Bolintin Deal poate livra solutii metalice pentru proiecte de cea mai mare anvergura.
Aproximativ 1.700 de tone de structuri metalice pentru acest proiect vor fi livrate prin intermediul Ruukki Lietuva Gargzdai.
Acesta nu este primul proiect international de mare anvergura īn care compania finlandeza livreaza produse fabricate la Bolintin Deal. Compania Ruukki a livrat otelul pentru cel mai mare acoperis retractabil din Europa, dezvoltat pentru stadionul Swedbank Arena din Stockholm, proiect īn care finlandezii au produs structura propriu-zisa. O parte dintre grinzile acestui acoperi? retractabil, cel mai mare de acest tip din Europa, realizate cu o acuratete deosebita, au fost de asemenea executate īn fabrica din Romānia. De asemenea, din fabrica de la Bolintin Deal au fost realizate livrari si pentru alte proiecte numeroase aflate īn executie īn Finlanda, Suedia, Norvegia, Polonia, Cehia, Slovacia sau Ungaria.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI