Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 38 / 2012

Noi sponsorizari RockOil

Noi sponsorizari RockOil
Producatorul de uleiuri, RockOil a anuntat reīnnoirea unui numar considerabil de contracte de sponsorizare cu echipe de prim rang pentru sezonul de curse din 2012. RockOil va sponsoriza īn continuare echipa PAR Honda, care a avut un an fantastic īn 2011. Cele doua companii colaboreaza deja de cātiva ani si spera ca si sezoanele urmatoare sa fie īncununate de succes. 

RockOil va colabora īn continuare si cu Gearlink Kawasaki care a fost foarte aproape de cāstigarea titlului British Supersport īn 2011. Echipa este foarte motivata acum avānd īn vedere ca departajarea pentru titlul din 2011 a constat īntr-un singur punct diferenta si vor fi cu siguranta printre favoritii la cāstigarea campionatului din 2012.
Īn 2011 Rock Oil a sponsorizat de asemenea echipa de drifting Japseed si a beneficiat de o expunere foarte mare prin intermediul curselor si a evenimentelor promotionale. Compania este foarte īncāntata de continuarea colaborarii īn vederea cresterii gradului de cunoastere a brandului Rock Oil prin intermediul acestui sport nou si foarte atractiv pentru public.

De asemenea, compania a confirmat continuarea colaborarii cu SHR Honda o echipa britanica, campioana mondiala īn concursurile de Supermoto. De sustinerea RockOil se bucura si Mauno Hermunen si Matt Winstanley, ambii fiind concurenti īn cadrul campionatului mondial din 2012.
Produsele RockOil sunt distribuite īn Romānia de Case Utilaje de Constructii.
www.caseutilaje.ro
Anul XII, nr. 141, nov 2017
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017

Trenchless Romania, Mai 2017
 
Trenchless mai 2017

Supliment Carburanti & Lubrifianti, Martie 2017
 
Revista M&U - Supliment Carburanti si Lubrifianti Martie 2017
 
 
 
PARTENERI