Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 38 / 2012

Hyundai la Intermat 2012

Hyundai la Intermat 2012
Hyundai Heavy Industries Europe (HHIE) va prezenta o gama larga de utilaje pentru industria constructiilor, minerit si cariere īn cadrul expozitiei internationale Intermat 2012. Lansarile din acest an includ primele modele dintr-o noua gama de excavatoare si īncarcatoare frontale Seria 9 A, alaturi de o ampla selectie de alte modele deja consacrate din gamele Hyundai de excavatoare, īncarcatoare frontale, mini-excavatoare si stivuitoare.
Tot atunci va avea loc si lansarea noului excavator de 120 t, R1200-9 si īn avanpremiera, primul model hibrid Hyundai, un excavator pe senile de 22 de tone. 

Īncarcatoarele frontale si excavatoarele din actuala serie 9 sunt prezente pe toate pietele majore din lume avānd o reputatie deosebita pentru fiabilitate si raport calitate-pret. Hyundai a īnceput un amplu program de actualizare a gamelor de excavatoare si īncarcatoare din seria 9, iar primele utilaje din noua gama 9A vor fi prezentate īn premiera la Paris, īn aprilie. Cea mai importanta schimbare adusa de acest program este reprezentata de lansarea motoarelor diesel conforme cu standardul EU Stage IIIB cu nivel redus al emisiilor si o economie īmbunatatita de combustibil, precum si alte finisaje aduse sistemelor de control si operare.

Excavatorul R220LC Hybrid are un motor de 100 kW si puterea electrica generata la bord, constānd īn putere depozitata de la sistemul independent de frānare, toate monitorizate si controlate printr-o unitate centrala de control hibrid, faciliteaza o utilizare optima a puterii disponibile. Rezultatul consta īntr-o reducere a consumului de combustibil de pāna la 25 % concomitent cu o īmbunatatire a performantelor comparativ cu un excavator echivalent conventional.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI