Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 39 / 2012

Vehiculele Acces, disponibile si în varianta EEV cu siguranta îmbunatatita

Vehiculele Acces, disponibile si în varianta EEV cu siguranta îmbunatatita
Cea mai recenta completare a gamei de Distributie a Renault Trucks, modelul Acces cu cabina joasa, creat special pentru colectarea deseurilor menajere este acum disponibil si într-o versiune Euro V EEV cu un motor de 310 CP. Standardul EEV (Vehicul cu capacitati avansate de protectie a mediului) este în prezent cel mai strict în termeni de limitare a poluarii generate de vehiculele Diesel. Conformitatea cu acest standard devine din ce în ce mai mult o stipulare din partea autoritatilor locale în cererile lor de oferta pentru acest tip de vehicul creat pentru utilizarea în mediile urbane.

Mai mult, Renault Trucks  a adaugat si un sistem anti-pornire oferind mai multa siguranta si protectie împotriva furturilor sau a deplasarilor neautorizate ale vehiculului atunci când soferul sau nu este la volan. Acest sistem functioneaza prin echiparea soferului cu un repetor de impulsuri, astfel ca vehiculul nu poate fi pornit  daca dispozitivul nu este detectat.  
Pentru a creste gradul de siguranta pentru cei care colecteaza deseurile în timpul activitatilor de zi cu zi, noua versiune a vehiculului este echipata cu usi de dimensiuni extinse. Acestea acopera acum treapta de acces si previne orice utilizare neadecvata a acesteia. De asemenea, Renault Trucks si-a extins optiunile PTO  pentru acest vehicul ajutându-i astfel pe carosieri sa adapteze mai usor caroseriile.
Modelul Access destinat colectarii deseurilor din zonele urbane a fost lansat pe anumite piete înca din 2010 si a fost bine primit de autoritatile locale. Datorita cabinei joase care ofera siguranta sporita pentru cei care colecteaza deseurile, arhitecturii sale adaptate utilizarii în centrul oraselor, razei de întoarcere înguste si posibilitatii de a opta pentru o versiune care are doar 2,3 m latime, se preconizeaza ca modelul Access va înregistra un ritm ascendent al vânzarilor în 2012.
Pentru a obtine un consum si mai redus, Renault Trucks ofera clientilor sai posibilitatea de a-si instrui soferii pentru un stil de condus economic prin programul propriu de instruire, Optifuel Training.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI