Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 39 / 2012

Noul ZED 21 JH

Noul ZED 21 JH
Piata platformelor aeriene este în continua evolutie, iar CTE se conformeaza si lanseaza noua platforma articulata montata pe camion cu o capacitate sporita de pâna la 300 kg, 21 m înaltime de lucru, brat oscilant si dimensiuni compacte.
Noul model ZED 21 JH reprezinta o combinatie între particularitatile modelului ZED 21 J (înaltime de lucru de 21 m si brat oscilant de 2,1 m) si sistemul de stabilizare patentat CTE cu bare de conectare si conceptul de flux hidraulic sporit prezentat recent prin modelul ZED 20 CSH. Noul model prezinta toate caracteristicile de succes ale celor mai populare modele de platforme aeriene montate pe camion CTE.

Modelul ZED 21 JH s-a nascut ca o evolutie a modelului 21 J. Comparativ cu versiunea precedenta acesta are bratul complet reproiectat, este mult mai compact si mult mai putin voluminos, practic paralel cu bratul articulat. Capacitatea de încarcare din nacela a crescut si ajunge pâna la 300 kg. De asemenea, înclinatia bratului oscilant a crescut de la 110o la 145o. iar panoul de control din interiorul nacelei a fost reproiectat cu un nou capac functional si ergonomic.
Pantograful dublu la care se adauga bratul telescopic si configuratia bratului oscilant permite operatorului sa obtina o înaltime de lucru de 20,7 m si o raza de actiune de 10 m. Dimensiunile sunt compacte. Utilajul este configurat într-o maniera optima, atât din punct de vedere tehnic cât si operational pentru a putea sustine o greutate de 300 kg pe toata zona de lucru fara nici o limitare.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI