Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 4 / 2008

Terra România-noi sedii în întreaga țară

Terra România-noi sedii în întreaga țară Ca urmare a strategiei de dezvoltare, Terra România a deschis patru noi sedii în țară la Brașov, Turda, Bacău și Timișoara, pentru a putea răspunde în acest fel solicitărilor clienților într-un timp mai scurt.

S-au realizat investiții de aproximativ 300.000 euro/locație constând în terenuri și clădiri administrative. Echipele din teritoriu numără un personal de 12 oameni, de vânzări și service.

Odată cu lansarea noilor locații în teritoriu au fost aduse și stocuri de mașini din cele mai reprezentative modele pentru fiecare din cele 3 divizii ale Terra - utilaje de construcții, macarale montate pe autocamioane, echipamente pentru depozite, precum și piese de schimb și consumabile.

Mașinile de service din teritoriu au dotări de ateliere mobile, iar în fiecare dintre locații există și un atelier de reparații și revizii. Tot în teritoriu, pentru clienții din zona respectivă, se face și pregătirea de livrare a utilajelor. De asemenea, există câte un dispecer local de service care preia la nivel local solicitările clienților.

Strategia de dezvoltare nu se referă numai la extinderea în teritoriu ci și la lărgirea gamei de produse comercializate, de aceea Terra România a încheiat parteneriate de exclusivitate în România cu Savalco pentru comercializarea de echipamente specializate de reparat și întreținere drumuri și cu firma irlandeză McCloskey pentru stații mobile de sortare și concasare.

Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI