Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 4 / 2008

Bomag construiește cea mai mare fabrică de cilindri compactori din lume

Bomag, lider de mondial piață în domeniul tehnologiei compactării, a anunțat că va construi cea mai modernă fabrică pentru cilindri compactori semnalând astfel o extindere ulterioară a fabricii centrale din Boppard. În viitor, fabricarea, asamblarea și vopsirea tuturor utilajelor se va desfășura pe o suprafață de 11.500 mp. Costurile acestui proiect se ridică la 24 milioane de euro, devenind astfel cea mai mare investiție din cei 51 de ani de istorie ai companiei.

În ultimii ani Bomag a avut o ascensiune remarcabilă, în doar patru ani cifra de afaceri crescând de la 401 mil. EUR în 2004, la 634 mil. EUR în 2007.

Compania planuri mărețe și pentru anul financiar 2008. În ciuda declinului de pe piața americană și a regresului economic din vestul Europei, Bomag se va baza pe noua fabrică pentru viitoare rezultate economice pozitive obținute pe piețele în expansiune din estul Europei, Asia, Africa și Orientul Mijlociu.

O primă etapă a investiției presupune achiziția unei proprietăți din vecinătatea acesteia cu o suprafață totală de 12.000 mp. Construcția noii fabrici pentru cilindri compactori va începe din 2009, iar startul pentru producție este planificat pentru anul 2010. Finalizarea fabricii din 2010 va dubla capacitatea curentă de producție Bomag.

O fabrică independentă în cadrul altei fabrici: un centru de producție care va răspunde comenzilor clienților care să utilizeze cele mai noi tehnologii de conservarea a energiei, eficiență, ergonomie și metode moderne de lucru, printre care și sistemele de recuperare a căldurii, un sistem fotovoltaic pentru generarea electricității, tehnologii inovatoare de producție și optimizarea proceselor de lucru.

Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI