Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 40 / 2012

Michelin- solutie unica pe piata anvelopelor din România

Michelin- solutie unica pe piata anvelopelor din România
Michelin România a prezentat la târgul international dedicat utilajelor si echipamentelor pentru constructii UTICAM o gama variata de anvelope, dar si o solutie unica pentru piata anvelopelor din România. Astfel Michelin ofera o garantie de sase luni împotriva distrugerilor accidentale, disponibila clientilor din România care achizitioneaza o anvelopa MICHELIN XŸ Works™ în perioada 15 februarie - 30 iunie 2012.

Gama de anvelope MICHELIN XŸ Works™ a fost conceputa pentru a limita riscul imobilizarii vehiculelor. Carcasa, cauciucul, flancurile si banda de rulare sunt mult mai rezistente. Michelin a folosit tehnologii inovatoare pentru a spori siguranta, fiabilitatea, longevitatea si mobilitatea anvelopei, respectând totodata mediul înconjurator.

Conceputa pentru utilizarea pe toate tipurile de drum, inclusiv pe santiere si în cariere, aceasta anvelopa all-terrrain este robusta si durabila - robusta pentru a putea fi folosita pe santier si durabila pentru a putea fi folosita pe carosabil. 

Pe lânga prezentarea gamei de anvelope si servicii MICHELIN X-WORKS, Michelin a mai prezentat la târg si alte game de anvelope industriale precum MICHELIN X-TRACTION, MICHELIN XHA2, MICHELIN XZM, MICHELIN POWER CL, dar si serviciile Michelin Fleet Solution.
Anul XIII, nr. 149, iul 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Iulie 2018
 
Truck Power, Iulie 2018

NEXT AUTO, Iunie 2018
 
NEXT AUTO, Iunie 2018

Supliment M&U, Aprilie 2018
 
Aprilie 2018
 


 
PARTENERI