Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 41 / 2012

Succes pentru cupele concasoare MB la Intermat

Succes pentru cupele concasoare MB la Intermat

Ediția din 2012 a expoziției Intermat a reprezentat un mare succes pentru MB S.p.a. Compania din orașul Italian Vicenza a organizat patru zone de expunere, două interioare și două exterioare. Ca urmare a succesului înregistrat în 2011la Samoter, unde MB a impresionat cu spectacolul burlesc, la Intermat compania a montat o scenă interioară în dimensiuni reale unde au fost organizate de 5 ori pe zi spectacole de dans la bară susținute de campioana italiană Valeria Bonalume. Spectacolele au fost pline de energie, menite să distreze publicul și mai presus de orice să evidențieze asemănarea dintre mișcarea, forța fizică, tehnica, dedicarea și profesionalismul atletei și produsele MB.

În spațiul exterior MB a organizat o zonă extinsă pentru demonstrații în care vizitatorii au putut vedea cupele concasoare, cupele de sortare și noua cupă concasoare MB-L la lucru. Aceasta din urmă este adaptată cupelor, mini-cupelor și buldoexcavatoarelor și a înregistrat un succes peste așteptările tuturor.

Tot în cadrul Intermat a fost prezentată și campania internațională a fotografului Angelo Gigli. Campania „Încearcă-mă, simte diferența” evidențiază asemănarea dintre produsul de bază al companiei și super eroi.

Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

NEXT AUTO, Noiembrie 2017
 
NEXT AUTO, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 

 
PARTENERI