Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 42 / 2012

Bell a lansat Seria E ADT la Hillhead

Bell a lansat Seria E ADT la Hillhead

Bell Equipment le-a oferit vizitatorilor expoziţiei Hillhead posibilitatea de a vedea mult aşteptata Serie E de dumpere articulate (ADT).

Cu o caponă cu design nou, un stil mai impunător şi īmbunătăţiri tehnologice deosebite Seria E pare să deţină toate atuurile necesare pentru a duce mai departe moştenirea impresionantă a Bell Equipment ca furnizor premium de dumpere articulate şi este programată să intre īn producţie īn 2013.

Bell menţine secrete anumite īmbunătăţiri, dar Seria E promite cele mai mari sarcini utile din gamă, precum şi caracteristici īmbunătăţite de siguranţă şi durabilitate.

Modelul B30E de 30 tone a fost expus īn cadrul Hillhead alături de modelele curente de ADT-uri din Seria D, renumite pentru īmbunătăţirile lor tehnice continue şi fiabilitatea de care au dat dovadă īncă de la lansarea acestora realizată cu mai mult de un deceniu īn urmă.
Bell a prezentat şi patru īncărcătoare pe pneuri, care au devenit echipamente  de referinţă īn industrie datorită specificaţiilor deosebite, productivităţii īnalte şi a timpilor morţi reduşi, caracteristici care s-au menţinut de la lansarea lor īn 2008 şi pānă īn prezent.

Au fost prezentare şi o serie de inovaţii precum sistemul telematic avansat Bell Fleerm@tic prin care operatorii sunt ajutaţi să reducă din costurile de producţie cu pānă la 15 procente.

Noile echipamente Bellvor include cāntărire la bord īn dotarea standard, pornire fără cheie, Hill Assist, i-Tip cu busolă de īnclinaţie, aplicaţie Auto Park (APA) şi protecţie standard Turbo Spin.

Anul XIII, nr. 149, iul 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Iulie 2018
 
Truck Power, Iulie 2018

NEXT AUTO, Iunie 2018
 
NEXT AUTO, Iunie 2018

Supliment M&U, Aprilie 2018
 
Aprilie 2018
 


 
PARTENERI