Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 42 / 2012

Bell a lansat Seria E ADT la Hillhead

Bell a lansat Seria E ADT la Hillhead

Bell Equipment le-a oferit vizitatorilor expoziţiei Hillhead posibilitatea de a vedea mult aşteptata Serie E de dumpere articulate (ADT).

Cu o caponă cu design nou, un stil mai impunător şi îmbunătăţiri tehnologice deosebite Seria E pare să deţină toate atuurile necesare pentru a duce mai departe moştenirea impresionantă a Bell Equipment ca furnizor premium de dumpere articulate şi este programată să intre în producţie în 2013.

Bell menţine secrete anumite îmbunătăţiri, dar Seria E promite cele mai mari sarcini utile din gamă, precum şi caracteristici îmbunătăţite de siguranţă şi durabilitate.

Modelul B30E de 30 tone a fost expus în cadrul Hillhead alături de modelele curente de ADT-uri din Seria D, renumite pentru îmbunătăţirile lor tehnice continue şi fiabilitatea de care au dat dovadă încă de la lansarea acestora realizată cu mai mult de un deceniu în urmă.
Bell a prezentat şi patru încărcătoare pe pneuri, care au devenit echipamente  de referinţă în industrie datorită specificaţiilor deosebite, productivităţii înalte şi a timpilor morţi reduşi, caracteristici care s-au menţinut de la lansarea lor în 2008 şi până în prezent.

Au fost prezentare şi o serie de inovaţii precum sistemul telematic avansat Bell Fleerm@tic prin care operatorii sunt ajutaţi să reducă din costurile de producţie cu până la 15 procente.

Noile echipamente Bellvor include cântărire la bord în dotarea standard, pornire fără cheie, Hill Assist, i-Tip cu busolă de înclinaţie, aplicaţie Auto Park (APA) şi protecţie standard Turbo Spin.

Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI