Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 43 / 2012

Conferința Fayat România

Conferința Fayat România

Fayat România în parteneriat cu Araco, A:P:D:P filiala Banat și facultatea de Construcții din Timișoara, organizează în perioada 4-5 octombrie 2012, la Timișoara, conferința internațional㠄Strategie și realizări pentru crearea rețelei de autostrăzi din România”. Evenimentul va avea loc la Hitel Timișoara și se va bucura de prezența a numeroși invitați. Temele abordate în cadrul conferinței de anul acesta vor cuprinde: proiectarea lucrărilor de autostrăzi, tehnici performante pentru construcția de autostrăzi, eficientizarea realizării structurilor de traversare și impactul autostrăzilor asupra mediului înconjurător.

Din comitetul de organizare al acestei conferințe fac parte nume importante precum Dr. Ing. Florin Belc, Dr. Ing. Adrian Bota, Dr. Ing. Ioan Alexa, Dr. Ing. Liviu Dâmboiu, Dr. Ing. Sorin Lucaci, dr. Ing. Ciprian Costescu, Dr. Ing. Vasile Percec, Dr. Ing. Dorel Gheorghe.

Comitetul Științific al evenimentului organizat de Fayat România este compus din reprezentanți ai Facultății de Construcții din Timișoara: Prof. Dr. Ing. Gheorghe Lucaci, Prof. Dr. Ing. Ion Costescu, Dr. Ing. Cornel Jiva, dar și Dr. Ing. Petru Dumitru, în calitate de reprezentant al C.N.A.D.N.R. Cele două zile ale conferinței vor culmina cu o vizită tehnică pe șantierul autostrăzii Timișoara-Lugoj.

Pentru mai multe informații contactați Fayat România pe adresa office@fayat.ro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI