Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 43 / 2012

TVH a achiziționat CAM Srl

TVH a achiziționat CAM Srl

După aproape 3 ani de colaborare comercială de succes cu CAM, managementul companiei TVH a decis achiziția companiei CAM Srl, un cunoscut producător italian de  accesorii precum poziționere de furci, rotoare, cleme.

 În calitate de jucător global pe piața echipamente de transport și manipulat în magazii și hale, stivuitoare și platform aeriene, noi și second hand, TVH a devenit distribuitorul mondial exclusiv pentru întreaga linie de produse CAM System.

 TVH a distribuit cu succes această marcă într-un număr mare de țări, chiar și în Australia, Noua Zeelandă, Orientul Mijlociu și Îndepărtat, Africa de Sud și în Statele Unite ale Americii.

 Astfel pentru compania belgiană, această achiziție a reprezentat următorul pas logic în dezvoltarea afacerii de comercializare a liniei de accesorii. Pe viitor, CAM se va concentra pe producția și dezvoltarea liniei și a produselor noi, iar TVH va fi responsabilă de distribuția și promovarea produselor producătorului italian. TVH va continua să investească în dezvoltarea CAM , să optimizeze procesul de producție și să tindă spre o extindere a portofoliului de produse.

 Compania va menține același nivel ridicat al calității serviciilor și pentru piesele de schimb cu aplicații pentru gama CAM System. Pentru aceasta este pregătită să dețină stocurile necesare în toate depozitele TVH pentru a putea oferi servicii post-vânzare optime.

 

 

Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI