Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 43 / 2012

Noile camioane MAN TGS și TGX cu Euro 6

Noile camioane MAN TGS și TGX cu Euro 6

La ediția din acest an a expoziției IAA pentru vehicule comerciale din Hanovra, MAN va prezenta numeroase inovații și noutăți pentru gama sa de camioane, autobuze și autocare precum și motoare și servicii.

 Pentru camioanele cu motorizare Euro 6, MAN implementează un mix de tehnologii între care un sistem de recirculare a gazelor controlat la cerere și un sistem de tratare ulterioară a gazelor cu SCRT (tehnologie de reducție catalitică selectivă). Componentele principale pentru motoarele inteligente Euro VI sunt injecția common-rail, recirculare controlată la rece a gazelor evacuate, propulsie turbo în două trepte și tratament ulterior al gazelor prin intermediul sistemului de reducție catalitică selective (SCR) cu un convertor catalitic de oxidare integrat plus un filtru CRT  (filtru cu regenerare continuă). Senzorii electronici monitorizează în permanență  capacitatea de absorbție  a filtrului de particule pentru a controla regenerarea.

 Ceea ce au urmărit inginerii MAN în dezvoltarea motoarelor Euro IV a fost o reducere și mai mare a consumului de combustibil pentru aceleași performanțe, asamblare optimizată din punct de vedere spațial a componentelor de purificare a gazelor emise, menținerea avantajelor oferite de camioanele MAN în ceea ce privește sarcina utilă precum și o fiabilitate maximă și o întreținere ușoară.

 Modelul MAN TG în versiunea Euro V /EEV, care înregistrează cele mai bune valori din clasă privind consumul de combustibil este chiar depășit de versiunea Euro VI cu o reducere semnificativă a consumului de AdBlue. Greutatea operațională pentru Euro 6 se menține extrem de scăzută.

 

 

 

 

Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI