Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 44 / 2012

Liebherr a achiziţionat producătorul de pompe de beton Waitzinger

Liebherr a achiziţionat producătorul de pompe de beton Waitzinger

Liebherr Group a achiziţionat producătorul de pompe de beton Waitzinger, cu sediul în Neu-Ulm, Germania. Contractul a fost semnat pe 9 octombrie de către directorii generali ai Liebherr-Mischtechnik GmbH, cu sediul în Bad Schussenried, Germania şi Waitzinger Baumaschinen GmbH.

Preluarea companiei Waitzinger completează gama de produse Liebherr pe segmental tehnologiei betonului. Waitzinger Baumaschinen GmbH a fost înfiinţată în 1991 şi astăzi numără aproximativ 60 de angajaţi la fabrica din Neu-Ulm. Compania s-a specializat în dezvoltarea şi producerea de pompe de beton, produsele sale urmând să fie distribuite prin organizaţia internaţională de service şi vânzări Liebherr, completând perfect gama de produse a Liebherr-Mischtechnik GmbH.   

Liebherr-Mischtechnik GmbH cu sediul în Bad Schussenried este un recunoscut producător de staţii de beton mobile şi fixe, dar şi pentru mixerele pe beton şi benzile transportoare pentru acestea. Achiziţia companiai Waitzinger i-a adus statutul de furnizor cu gamă completă de utilaje pentru beton.   

Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI