Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 46 / 2013

Anvelope Goodyear echipeaza cel mai mare semi-camion din lume

Anvelope Goodyear echipeaza cel mai mare semi-camion din lume
Goodyear furnizeaza anvelopele pentru Tractomas, cel mai mare semi-camion din lume, construit de expertul francez īn vehicule grele pentru transport rutier pe distante lungi, NICOLAS. Capabil sa tracteze un tren rutier cu o greutate de 535 de tone, unitatea tractoare de 1000 de cai putere va fi echipata cu masivele anvelope Goodyear GP-2B 385/95R25. Camionul va fi expus la standul Nicolas din cadrul expozitiei dedicate industriei de constructii Bauma (zona Open Air F8, stand N828).

Camionul, construit de specialistul francez īn vehicule grele pentru transport rutier pe distante lungi, NICOLAS, a fost comandat de compania de minerit LCR si va opera pentru tractarea unui tren rutier compus din mai multe trailere la o mina de lignit din statul australian Queensland. Camionul Tractomas TR 10x10 are o greutate proprie de 40 de tone, 10 metri lungime, 3,5 metri latime si 4,6 metri īnaltime. Este propulsat de un motor Caterpillar diesel de 27 de litri, care dezvolta 1000 de cai putere si va tracta trailere ce compun un tren rutier cu o greutate de aproximativ 535 de tone la o viteza de 50 km/h pe distante de peste 40 de kilometri.

Anvelopa Goodyear GP-2B este o anvelopa de tip multi-purpose de nivel 100, utilizata cel mai adesea pe macarale mobile sau pentru operatiuni off road. Aceasta este o anvelopa radiala destinata purtarii īndelungate ce ofera un nivel ridicat al tractiunii laterale īn conditii solicitante, dar si o calatorie lina pe suprafete de rulare dificile. Canelurile deschise ale umerilor sai laterali furnizeaza caracteristici extraordinare de autocuratare. Dimensiunea anvelopelor montate pe Tractomas este 385/95R25.

Goodyear produce una din cele mai extinse game de anvelope OTR de calitate de top de pe piata. Aplicatiile includ camioane de gunoi rigide si articulate, elevatoare-īncarcatoare pe roti, gredere, macarale mobile portuare, industriale sau pentru minerit. 

Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI