Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 47 / 2013

Bauma 2013 - Goodyear a lansat o noua anvelopa industriala

Bauma 2013 - Goodyear a lansat o noua anvelopa industriala

Goodyear a lansat o noua anvelopa radiala pentru aplicatii industriale. Noua anvelopa Goodyear EV-4C, care ofera un nivel inalt de stabilitate si costuri scazute per ora, a fost lansata zilele acestea in cadrul expozitiei de vehicule comerciale si echipament industrial Bauma 2013, din Germania, la standul 213 in hala A6.

Noua Goodyear EV-4C este proiectata pentru a fi folosita in principal pentru elevatoare-transportuare portuare pentru camioane, care sunt folosite in majoritatea porturilor din intreaga lume. Anvelopa prezinta un profil inovativ al talpii de rulare de tip CAD, ce reduce nivelul vibratiilor induse la nivelul manivelei, de aici rezultand un excelent confort in timpul operatiunilor si o uzare uniforma a benzii de rulare. Peretele lateral din nailon ranforsat reduce riscul avarierii la impact, ce ar putea genera timpi de oprire costisitori ai utilajului. Alte caracteristici imbunatatite vin din constructia carcasei si din crampoane, care sunt acum mai puternice pentru o mai mare stabilitate si productivitate. Gratie designului benzii de rulare, aceasta anvelopa livreaza niveluri inalte ale tractiunii si ale performantei franarii in conditii de carosabil umed. Adancimea masiva a benzii de rulare asigura o durata extinsa de viata a anvelopei, imbunatatind astfel costurile per ora ale acesteia. Aceasta anvelopa este tubeless si este disponibila in dimensiunile 16.00R25 si 480/95R25.

“Robustetea acestei anvelope, ca si marea ei stabilitate si productivitate, o va face foarte atractiva pentru operatori,” a spus Octavian Velcan, Managing Director la Goodyear OTR Tires din regiunea EMEA. “Manevrarea containerelor, in special in timpul incarcarii si descarcarii vaselor, implica adesea un program foarte strans. Viteza si siguranta sunt cei mai importanti doi factori in manevrarea containerelor. Aceasta anvelopa ajuta la livrarea acestor doi factori.”

Noua anvelopa EV-4C este cel mai recent produs in gama cuprinzatoare de anvelope de la Goodyear destinate aplicatiilor industriale si portuare. Gama de anvelope radiale EV cuprinde 6 profiluri diferite ce acopera operatiuni precum manevrarea containerelor sau alte tipuri de utilizari din acest segment. Aceste anvelope sunt dezvoltate in special pentru manevrarea incarcaturilor grele si asigura o excelenta stabilitate, in timp ce ofera o durata de viata mai mare a benzii de rulare si costuri scazute per ora, gratie compusilor speciali utilizati in constructia benzii de rulare.

Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI