Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 5 / 2008

Pe tărâmul demolărilor

Robotul pentru demolări DXR 310 este primul dintre cele trei echipamente pentru demolări pe care Husqvarna plănuiește să le lanseze în următorii doi ani.

Pentru producătorul suedez de unelte roboții pentru demolări nu sunt tocmai un domeniu necunoscut, dar modelul DXR 310 este primul model producție proprie. Reprezentanții companiei au declarat că deși roboții pentru demolări erau considerați un sector de nișă pentru piața echipamentelor de construcții, intrarea pe piață a acestui model reprezintă o oportunitate pentru dezvoltarea ulterioară a acestui sector.

Acest tip de robot este manevrat cu foarte mare ușurință cu ajutorul unei telecomenzi industriale extrem de funcționale care a făcut posibilă direcționarea a cinci astfel de roboți simultan și pe același șantier de lucru. Echipamentul este acționat electro-hidraulic având o unitate de putere de 22 kW, are o greutate de până la 1.900 kg, o rază maximă de acțiune de 5,5 m și o sarcină utilă de 250 kg. În prezent sunt efectuate o serie de teste și probe pe teren cu aceste echipamente iar două dintre ele funcționează de mai bine de 500 de ore. În luna noiembrie a acestui an au intrat în producție primii roboți, denumiți Seria 0 pentru a se verifica procesul de producție. Pentru primul an Husqvarna are un plan de producție de aproximativ 50 de modele.

Anul XIII, nr. 147, mai 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Supliment M&U, Aprilie 2018
 
Aprilie 2018

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018
 
 
PARTENERI