Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 5 / 2008

Pe scurt din Mașini și Utilaje

Turneu european CAT în România

Turneu european CAT în România

Producătorul american Caterpillar a pornit la sfârșitul lunii octombrie prin România în cadrul unui turneu de promovare a produselor sale în Brașov și Cluj. Turneul European a debutat în Estonia, harta Caterpillar incluzând în continuare Letonia, Lituania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România și Polonia.

Conform organizatorului, societatea Bergerat Monnoyeur, reprezentantul mărcii Caterpillar pentru România, scopul acestui eveniment a fost dublu: facilitarea accesului dealerilor la informațiile necesare pentru a asigura servicii de cea mai bună calitate și prilejul oferit clienților de a testa modelele de buldo-excavatoare de succes. S-au asigurat în acest sens o serie de activități pentru specialiștii firmei în domeniul vânzărilor, în vederea punerii acestora la curent cu toate noutățile privind utilajele comercializate și serviciilor aferente acestora.

La Brașov, într-un cadru special amenajat pentru acest eveniment, practic o scenă în mișcare dedicată mașinilor și utilajelor pentru construcții, echipa Caterpillar, formată din specialiști din România și Marea Britanie, au invitat clienții, actuali sau viitori, cât și operatorii acestora pentru a efectua teste. Utilajele promovate au fost modele de buldo-excavatoare 422E, 428E și 434E, fiecare având caracteristici tehnice diferite, împreună însă, acoperind solicitările clienților pentru cele mai variate activități din cadrul unui șantier.

Prima parte a zilelor de la Cluj Napoca și Brașov a fost dedicată colaboratorilor societății Bergerat Monnoyeur din România, iar a doua parte a fost animată de clienții companiei veniți special din toată țara pentru a profita de acest eveniment. Organizatorii au tras concluzia la finalul evenimentului: feedback-ul primit din partea vizitatorilor a fost pozitiv. Astfel, pe lângă faptul că au fost vândute mai multe utilaje, clienții au înțeles mesajul Caterpillar: un partener care să le garanteze calitate, siguranță, performanță, iar în momentul în care optează pentru cumpărarea unuia dintre produsele companiei, se intră într-o familie de servicii care oferă nenumărate avantaje adiționale.

Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI