Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 5 / 2008

WOX - Made of Hardox

WOX - Made of Hardox

Compania germană H&W NUTZFAHRZEUGTECHNIK GmbH cu sediul în Vreden, Germania este specializată în construcția de semiremorci și suprastructuri cu diferite aplicații. Compania produce anual peste 1.000 de bucăți, majoritatea proiectelor fiind individualizate conform cerințelor clienților în cele trei hale de producție, cu o suprafață de 20.000 mp, unde lucrează peste 150 de angajați.

Firma H&W Suprastructuri și Semiremorci SRL este reprezentantul exclusive pentru România al producătorului german.

Prima particularitate a semiremorcilor construite sub marca WOX este asociată cu "made of Hardox" și forma semirotundă. Semiremorcile sunt fabricate din Hardox original fabricat de grupul suedez SSAB și au o rezistență de 450 hp, cu o grosime de 5 sau 7 mm în funcție de opțiunea clientului și de aplicațiile dorite. O altă particularitate o reprezintă marginea superioară de ranforsare a pereților laterali, care în cazul altor producători este din profil rectangular, sudat atât pe interior, cât și pe exterior, dar care la semiremorcile WOX se face dintr-o singură bucată prin ambutisarea directă din aceeași tonă de tablă.

Protecția pentru cabină sau ansamblul de cârlige de blocare a clapetei finale sunt alte caracteristici specifice semiremorcilor WOX. La suprastructurile cu formă semirotundă a fost îmbunătățit ansamblul spate prin profilarea bandajului în formă dreptunghiulară pentru a evita pierderile de material în situațiile de lucru cu finisoare de asfalt, întrucât forma semirotundă permitea pierderea de material atât pe partea stângă, cât și pe cea dreaptă.

Toate componentele benelor basculabile WOX sunt realizate din materiale de înaltă calitate. Scena de vizitare, bara antifonare spate, suporții de aripi, precum și suporții lămpilor laterale sunt executate din tablă de oțel zincat.

Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI