Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 50 / 2013

Masini si Utilaje la ERC Sibiu Rally 2013

Masini si Utilaje la ERC Sibiu Rally 2013 Revista Masini si Utilaje pentru Constructii a incheiat un parteneriat media cu Raliul Sibiului, etapa a Campionatului European de Raliuri, ce se va desfasura in perioada 25 - 27 iulie 2013.
Sibiu Rally este cel mai important eveniment auto din Romania si s-a bucurat in 2012 de prezenta a peste 200.000 de spectatori, acelasi numar fiind asteptat si in 2013. Aceasta etapa are drept parteneri oficiali Michelin, Yokohama, FIA, Orange, Kiss FM, Primaria orasului Sibiu, Casa de Cultura Sibiu, Consiliul Judetean si Drumuri si poduri S.A. Raliul va fi transmis in intregime de catre EuroSport, cu o expunere medie pe numeroase alte canale de comunicare.

In 2013, Raliul Sibiului Romania va avea un traseu similar cu cel din sezonul trecut cand a facut parte din Intercontinental Rally Challenge, una din diferente fiind cresterea procentajului de asfalt la aproximativ 20 % din lungimea totala a traseului.In plus, in programul raliului a fost introdusa si speciala Sadu care este 100% pe asfalt. „Mai avem asfalt pe fosta speciala Calugaru inclusa acum in proba Santa Max si inca 2,5 kilometri pe speciala Gatu Berbecului chiar la start. In rest, probele sunt aproape in aceeasi configuratie ca anul trecut”, a spus Sorin Itu, organizatorul raliului.
In afara portiunii de asfalt de la startul probei, speciala Gatu Berbecului are acum 32 de kilometri fiind mai lunga decat anul trecut. O alta schimbare fata de 2012 este si ca super speciala are acum 3,8 kilometri fiind parcursa de doua ori. „Super speciala este una din probele care atrage mult public si de aceea am decis ca ea sa fie parcursa de doua ori. Desigur, vom face toate eforturile necesare pentru a evita ridicarea prafului. Mai sunt cateva mici modificari ale traseului, dar in mare am pastrat formula de anul trecut care a fost una extrem de spectaculoasa. Toate probele au intrat in reabilitare si suprafata va fi mult mai buna decat la editiile anterioare, aceasta fiind si una dintre solicitarile celor de la Eurosport, promotorul Campionatului European de Raliuri.
Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI