Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 50 / 2013

Lafarge, mai mult decat un furnizor pentru lucrarile de infrastructura

Lafarge, mai mult decat un furnizor pentru lucrarile de infrastructura
Pentru Romania, realizarea unei infrastructuri capabile sa conecteze, in conditii optime de calitate si confort, punctele de interes din tara noastra cu restul Europei, a devenit, an dupa an, o miza economica si sociala majora. Implementarea corecta si la timp a proiectelor importante de infrastructura este, fara indoiala, un factor cheie pentru cresterea economica a tarii noastre.Calitatea si durabilitatea lucrarilor sunt, la randul lor, elemente esentiale in reducerea costurilor totale cu lucrarile de infrastructura. La fel si alegerea unor parteneri de incredere, cu experienta indelungata in lucrari complexe, capabili sa ofere solutii integrate pentru eficienta maxima atat in ceea ce priveste termenul de realizare, cat si costurile alocate. Cu o gama complexa de produse pentru realizarea lucrarilor de infrastructura – de la lianti rutieri, agregate si filer, la ciment si beton, Lafarge – lider mondial in materiale de constructii - ofera constructorilor si dezvoltatorilor de mari lucrari de infrastructura o solutie integrata, care genereaza importante economii de timp si costuri. In Romania, Lafarge produce materiale de construcții de 16 ani si activeaza pe 3 linii de activitate integrate: ciment, aggregate si betoane. Viziunea echipei de conducere este sa deschida calea oraselor si infrastructurii sustenabile. Compania are o acoperire geografica extinsa la nivelul intregii tari prin cele 40 de site-uri industriale unde lucreaza peste 1.000 de angajați/ colaboratori. Lafarge detine 2 uzine de fabricatie ciment (Hoghiz si Medgidia) si una de macinare (Targu Jiu), cu o capacitate instalata de 4,9 milioane de tone pe an, 16 statii de betoane care permit realizarea de retete personalizate adaptate conditiilor tehnice de santier si opereaza 16 cariere si balastiere in Romania, care au totalizat o capacitate de productie de peste 3,5 milioane de tone de agregate in 2012.
Punctele cheie care diferentiaza Lafarge pe piata furnizorilor de materiale de constructii pentru mari lucrari de infrastructura sunt:
-    Acoperire nationala, mobilitate si flexibilitate,
-    Calitate constanta recunoscuta a produselor,
-    Solutii inovatoare,
-    Suport si asistenta tehnica,
-    Flota dedicata
-    Economie de timp și resurse,
-    Un mediu de lucru sigur,
-    Reducerea numarului de furnizori
Solutia integrata a Lafarge presupune gestionarea eficienta a aprovizionarii santierului cu materiale de constructii si servicii adecvate. Astfel, dezvoltatorii de lucrari de infrastructura beneficiaza de un furnizor unic, logistica delegata, economii de scara, optimizari comune si un partener tehnic solid, cu expertiza in constructia de autostrazi, aeroporturi, viaducte, parcuri eoliene, porturi, metrouri si stadioane, in intreaga lume. In plus, pe langa expertiza tehnica acumulata pe plan international, fiecare proiect va beneficia de solutii logistice si financiare moderne. Specialistii Lafarge dedicati, definesc, impreuna cu constructorul, nevoile exacte pentru ca proiectele de infrastructura sa fie o reusita pe toate planurile, de la calitate, inovatie si siguranta, la respectarea termenelor impuse.


Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI