Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 50 / 2013

Mobila, semimobila sau fixa?

Mobila, semimobila sau fixa? Aceasta este dilema tuturor celor care, dupa ce consulta oferta deosebit de variata a producatorilor de statii de betoane, contacteaza un furnizor. Merko CZ, producatorul ceh de statii de betoane nr 1 in Europa Centrala si de Est, vine cu o solutie tehnica menita sa elimine dezavantajele fiecareia si sa inglobeze doar avantajele.  Invariabil aceasta este si prima intrebare pe care directorul de vanzari o adreseaza la primul contact, primind dupa o scurta pauza, aceeasi intrebare “Dvs. ce imi recomandati?” Punctul forte al statiei mobile este prin definitie mobilitatea. Dar poate fi la fel de robusta si fiabila? Statia semimobila a aparut pe piata din acest considerent, pentru a fi usor demontabila, fara a pierde din performantele garantate de constructor. Statia fixa, in opinia majoritatii constructorilor este cea mai sigura solutie. Dar de ce nu opteaza pentru ea? Pentru ca dezvoltarea unei companii depinde in ziua de astazi in mare masura de posibilitatea relocarii intregului ansamblu pe un alt santier.
Statia de betoane Mb 0,5t
MB 0,5T este solutia pe care proiectantii companiei din Ostrava o propun. Malaxorul se livreaza montat de MERKO CZ in structura metalica, cu structura de sustinere pliata in partea inferioara, la descarcarea cu macaraua el venind de la sine in pozitia de montaj, calea de rulare a transportorului de agregate (skip-ul) este monobloc, buncarele de aggregate sunt din panouri demontabile, structura de sustinere a buncarelor se livreaza cu banda de transport montata din fabrica. Toate subansamblele acestui puzzle metalic au dimensiuni care se incadreaza pe camioane de transport normal, nu necesita un transport agabaritic si sunt fabricate din cel mai bun otel, producatorul ceh avand prioritate in mentinerea calitatii materialelor din Cehia care au consacrat aceasta regiune prin fabricarea de echipamente robuste si fiabile inca din primul razboi mondial.
Malaxor de 750 litri
Modelul MB 0,5T este echipat cu un malaxor de 750 litri care asigura o cantitate de 0,5mc de beton preparat la fiecare sarja, acoperind lejer o capacitate de 25 mc/ora, suficienta pentru o companie de constructii care are in dotare 3 autobetoniere in configuratie 8x4 cu capacitate de 9 mc. Merko garanteaza aceasta capacitate, minim 25 mc/ora, in acord cu normele europene care cer obligatoriu un timp de malaxare de 30 secunde/ciclu. Majoritatea producatorilor prezinta capacitatea maxima a statiei care poate creste in functie de tipul betonului si timpul de malaxare, se poate dubla. MB 0,5T este un model care include standard convertizoare de frecventa pentru optimizarea consumului de energie, reducerea gradului de uzura la componentele in miscare si o functionare lina si silentioasa a intregului ansamblu. Are garantie 24 luni, fiind conectat in permanenta la serverul din Ostrava, unde echipa de service raspunde 24/7, iar impreuna cu operatorul statiei poate rezolva majoritatea eventualelor erori aparute in exploatare online sau cu asistenta telefonica. Echipamentul standard are un siloz de ciment cu capacitate de55 mc complet echipat. La cerere se pot livra si monta accesorii pentru un alt siloz in functie de necesitati. MB 0,5t este o statie integral mobila pastrand insa performantele si fiabilitatea unui model fix.

Anul XIII, nr. 152, oct 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
PARTENERI